1. Home
  2. Inspiratie
  3. 7 betoverende kerstjurkjes om te schitteren bij het familiekerstdiner

7 betoverende kerstjurkjes om te schitteren bij het familiekerstdiner

Door Ilse.bloemendal - Maandag 18 December 2023 | 11:57

kerstjurkjes

Kerstmis betekent samenzijn, lekker eten én natuurlijk, een prachtige outfit die jouw sprankelende persoonlijkheid weerspiegelt! Speciaal voor jou hebben we 7 betoverende kerstjurkjes samengesteld die perfect zijn voor het familiemoment aan de feesttafel. Want niet alle jurkjes zijn geschikt om in te zitten. En niets is genanter dan met een te diepe v-hals naast je schoonouders te zitten. Wees daarom voorbereid en lees onze tips hier! 

1. De ‘sparkling mini’ glitter mini jurk

Laat die glitters schitteren! Een korte, sprankelende mini jurk is altijd een winnaar tijdens de feestdagen. Draag deze met je favoriete enkellaarsjes voor die moderne, feestelijke look.

2. De ‘chic velvet’ velours jurk

Velours straalt elegantie uit! Kies voor een velours jurk in een diepe kleur, combineer met stoere laarsjes en je bent klaar om te rocken aan de eettafel.

3. De ‘festive wrap’ wikkeljurk

Een wikkeljurk is zowel modieus als comfortabel! Verstelbaar en leuk te stylen met sneakers of een paar chique pumps. Een must-have voor de feestdagen.

4. De ‘boho maxi’ lange bloemenjurk

Een lange maxi jurk met bloemenprint zorgt voor een moeiteloze boho-chique uitstraling! Combineer met een leren jasje en laarsjes voor die trendy look waar iedereen jaloers op zal zijn.

5. De ‘classy midi’ midi a-lijn jurk

Een A-lijn midi-jurk straalt klasse uit! Perfect voor het kerstdiner met familie. Voeg een paar mooie hakken toe en een subtiele ketting voor die chique touch.

6. De ‘statement puff’ pofmouw jurk

Pofmouwen zijn helemaal in! Ga voor een jurk met opvallende mouwen en combineer met laarzen voor een edgy, maar toch feestelijke look. Wist je dat pofmouwen een van de kerstjurkjes trends 2023 is?

7. De ‘shimmer & shine’ glanzende bodycon jurk

Een bodycon jurk met een glanzende afwerking laat je stralen! Voeg een jasje toe voor een beetje extra stijl en draag je favoriete schoenen om de look compleet te maken.

 

Met deze 7 betoverende kerstjurkjes ben jij klaar om te schitteren tijdens het familiekerstdiner! Kies de stijl die het beste bij je past, voel je geweldig en geniet van de warmte en liefde die de feestdagen met zich meebrengen. Cheers girl.

Lees ook