1. Home
  2. Inspiratie
  3. Schitterend het nieuwe jaar in: 10 adembenemende oud en nieuw jurkjes

Schitterend het nieuwe jaar in: 10 adembenemende oud en nieuw jurkjes

Door Ilse.bloemendal - Woensdag 27 December 2023 | 10:37

Hey meiden! Het is bijna tijd om het nieuwe jaar te verwelkomen en dat betekent dat het perfecte moment daar is om je te hullen in de meest fantastische outfits! Wil je stralen en schitteren tijdens Oud en Nieuw? Hier zijn 10 superleuke jurkjes die je kunnen inspireren om het feest in te luiden in stijl.

1. Maak indruk met een rode satijnen jurk

Rood is de kleur van passie en plezier! Een satijnen rode jurk met een mooie halslijn kan je laten stralen tijdens oud en nieuw. Combineer het met coole accessoires voor een glamoureuze look.

2. Ga luxe in het groen met donkergroen fluweel

Fluweel is superchic! Probeer een donkergroene fluwelen jurk in een lengte die je zelf fijn vindt. Voeg wat gouden accenten toe voor een extra vleugje luxe.

3. Zilveren paillettenpret: fonkelende schoonheid

Hou je van glitters? Een kort zilveren jurkje met pailletten is echt waanzinnig! Hou de accessoires simpel zodat jouw outfit alle aandacht krijgt.

4. Een zwarte jurk met één mouw is stoer en stijlvol

Een zwarte jurk met één mouw is supercool! Kies voor opvallende sieraden en een knallende lippenstift voor een look die tijdloos is.

5. Gouden glitter jumpsuits zijn speels en comfortabel

Niet zo van de jurkjes? Ga dan voor een gouden glitter jumpsuit! Het is speels, comfy en je kunt er perfect in dansen terwijl je het nieuwe jaar begroet.

6. Schitter in kleur met een mouwloos jurkje met pailletten

Een mouwloos jurkje met pailletten in alle kleuren van de regenboog is gewoonweg fantastisch! Combineer het met een kleine tas en hakken voor een glamoureuze look.

7. Zwarte maxi-jurken met kant zijn tijdloze elegantie

Een zwarte maxi-jurk met kanten details is super classy. Voeg wat chique sieraden toe en je bent helemaal ready voor het feest!

8. Midi metallic magic: glanzend en glamoureus

Een metallic jurk in goud, zilver of koper is gewoonweg stunning! Draag er een mooie riem bij om je taille te benadrukken en je bent klaar om te stralen.

9. Een hippe en trendy asymmetrische oud en nieuw party dress

Een asymmetrische jurk met opvallende details is helemaal trendy. Combineer het met te gekke hakken voor een moderne uitstraling.

10. Losvallende glinsterende mini-jurk

Een losvallend glinsterend mini-jurkje in zachte kleuren is casual maar toch superchic. Voeg enkellaarsjes toe voor een moderne touch.

Of je nu van sprankelende pailletten houdt of juist van de zachtheid van fluweel, het belangrijkste is dat je je geweldig voelt in je outfit terwijl je het nieuwe jaar verwelkomt. Zorg ervoor dat je outfit bij je past en maak er een onvergetelijke oud en nieuw van!

Lees ook