1. Home
  2. Blog
  3. 4 x Kleedjes onder de € 25,-

4 x Kleedjes onder de € 25,-

Door admin - vrijdag 24 april 2015 | 17:27

Nu het einde van de maand weer in zicht is (en dus het salaris ook), ben je vast al aan het bedenken wat je volgende aankoop wordt. Maar als je niet zoveel te besteden hebt, is shoppen waarschijnlijk niet je eerste prioriteit. Daarom hebben wij 4 x kleedjes onder de € 25,- voor je op een rij gezet; zodat jij niet meer hoeft te bezuinigen op een leuke outfit!

4 x kleedjes onder de € 25,-

We kennen het dilemma: de winkels hangen vol met leuke kleding, maar je budget laat het niet toe. En als je dan ook nog eens wordt uitgenodigd voor een plezant feest, besef je dat je eigenlijks niets in je kleerkast hebt om aan te trekken. Zonde! Je wilt natuurlijk wel in stijl verschijnen én je garderobe aanvullen. Alle Spring collecties liggen ondertussen al een ruime tijd in de winkels en inmiddels is het de hoogste tijd om plaatst te maken voor Spring/Summer collecties. Om het leed wat te verzachten komen we je tegemoet; hieronder zie je 4x kleedjes onder de € 25,- die voor je zijn geselecteerd. Er zijn immers genoeg leuke jurkjes voor een zachtere prijs te vinden!

Ga je graag op koopjesjacht? Dan zijn shops zoals La Redoute en Kiabi echte aanraders! Hier vind je gemakkelijk jurkjes van goede kwaliteit voor weinig geld. Daarenboven, houden we van solden! En een goedkoop jurkje hoeft er niet per se goedkoop uit te zien. Het gaat erom dat jij lekker in je vel zit en je je zelfverzekerd voelt. En als je ‘m voor een lagere prijs vindt dan normaal, is het helemaal mooi meegenomen. Neem gauw een kijkje en wie weet vul jij straks in rap tempo je garderobe aan met nieuwe jurkjes. Wacht niet te lang met shoppen en voorkom dat jouw favoriet uitverkocht is!

4 x kleedjes shoppen

 

La Redoute € 5,99 | La Redoute € 16,09 | Kiabi € 18,00 | La Redoute € 24,99

Meer kleedjes onder de € 25,- zien? Klik dan hier.

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.