1. Home
  2. Blog
  3. 4X frisse voorjaarskleedjes

4X frisse voorjaarskleedjes

Door admin - maandag 09 maart 2015 | 17:38

De dagen worden langer, de temperaturen schieten omhoog; het wordt weer lente! Alle trends en musthaves voor dit seizoen zijn bekend en nu ook het zonnetje steeds vaker begint te schijnen, is het tijd om onze kleerkast uit te breiden. Want het begin van een nieuw seizoen is natuurlijk hét perfecte excuus voor een goede shopsessie. Lees gauw verder en laat je inspireren! 

We willen er altijd op ons best uit zien, maar door onze drukke job komen we vaak niet eens toe aan een dagje shoppen. Als je niet geregeld door de winkelstraten kunt slenteren is het lastig om inspiratie op te doen. Dus als we tijd te kort komen is de keuze gauw gemaakt: we gaan online op zoek naar dat ene kleedje.

Dit voorjaar behoren niet alleen lichte kleuren tot de trend, ook donkere kleuren zoals zwart, blauw en rood mogen gedragen worden. Heb je een leuke date, afspraak of een andere speciale gelegenheid? Kies dan voor een cocktailkleedje! Dit kleedje kun je aan naar veel verschillende plaatsen en je bent nooit underdressed. Is het nog wat frisjes en draag je toch een cocktailjurkje? Als je er een blazer over draagt is het meteen een stuk minder fris én het maakt je outfit af.

lente-blog-kleedjes
Van links naar rechts: Zalando € 109,95 | Zalando € 99,95 | Bon Prix € 34,95 | Zalando € 39,95 

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.