1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Anna Field

Merk in de spotlight: Anna Field

Door admin - Wednesday 26 June 2013 | 09:00

Anna Field kleedjes | Kleedjes.be

Merken die focussen op dameskleding, en er daardoor ook ontzettend sterk in zijn. Merken die gevarieerde collecties uitbrengen en elk kleedje met liefde en aandacht ontwerpen. Anna Field is zo’n merk. Het merk is vrij jong en heeft veel potentie in de modewereld. Anna Field ontwerpt alleen dameskleding en weet daardoor precies wat de vrouw wil.

De behoefte van de vrouw sluit naadloos aan bij de kleedjes van Anna Field. De jurken zijn kleurrijk en bevatten veel printjes naar de laatste trends. Het label volgt de mode op de voet en daardoor weet je zeker dat je met een Anna Field jurkje goed zit. De kleedjes zijn geïnspireerd op de laatste trends, maar kunnen zeker altijd gedragen worden. De drukke designs, waar Anna Field om bekend staat, zijn exclusief en daardoor extra leuk om in je garderobe op te nemen.

Behalve dat de jurken uiterst vrouwelijk zijn, zijn de jurken ook comfortabel. Geen strakke stoffen, vervelende strakke riempjes of nauwsluitende ritsen. De kleedjes kennen wel leuke details zoals pailletten, maar niets dat vervelend zit. Naast kleedjes ontwerpt het merk ook schoenen, zonnebrillen en andere leuke accessoires. Je kunt dus fashionable op pad en dat volledig in Anna Field kleding!

Anna Field jurken online

Via Kleedjes.be bestel je de leukste Anna Field jurken online. De jurken zijn zeker budgetproof, de meeste exemplaren liggen tussen de 25 en 50 euro. Je kunt filteren op prijs en kleur, zodat jij jouw favoriete Anna Field jurk zo gevonden hebt! De leukste items vind je door te filteren op de kleur ‘multi’, dan krijg je alle kleedjes met leuke en exclusieve designs en printjes. Leuk voor in de zomer of tijdens een feestje!

Klik hier om de jurken direct te shoppen. Wij maakte een selectie van onze favorieten. Welke vind jij het leukste?

Anna Field jurkjes | Kleedjes.be

V.l.n.r: € 19,95 – € 33,95€ 21,95€ 37,95€ 54,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.