1. Home
  2. Blog
  3. Billboard Music Awards 2015: 5x de beste looks

Billboard Music Awards 2015: 5x de beste looks

Door Dionne - Tuesday 19 May 2015 | 16:35

Zondagavond was het weer zover: de uitreiking van de Billboard Music Awards 2015. Terwijl jij je nog een keer heerlijk omdraaide in bed, pakte heel Hollywood weer flink uit om een verbluffende indruk achter te laten. Het Met Gala lijkt de toon te hebben gezet, want menig celebrity verscheen op de rode loper in een nietsverhullende outfit. Scroll verder and see for yourself!

Taylor Swift | Balmain
De focus ligt natuurlijk op de jurken, maar in dit geval móéten we Taylor wel een compliment geven. Heel veel complimenten eigenlijk. Taylor is maar liefst veertien keer genomineerd, is verkozen tot beste artiest én ze ging ook nog eens met acht (!) Billboard Awards naar huis. Daarnaast zag ze er – zoals we van haar gewend zijn – prachtig uit in een witte jumpsuit van Balmain. Chapeau!

Jennifer Lopez | Charbel Zoe
Jennifer gaf met deze look nog even een vette knipoog naar de jurk die ze droeg tijdens het Met Gala: veel bloot, glitters en deze keer een erg aanwezige borstpartij. Het is nogal gewaagd, maar wij vinden dat J.Lo deze look prima kan hebben; ze heeft immers een fantastisch lijf. Deze jurk staat haar beter dan de jurk die ze naar het Met Gala droeg en omarmt haar vrouwelijke vormen.

Chrissy Teigen | Balmain
De vrouw van zanger John Legend was dit jaar host van de Billboard Awards. Meestal ziet Chrissy er geweldig uit en dus waren we best teleurgesteld toen we haar op de rode loper zagen in zwart-gele jumpsuit. Gelukkig maakte ze het helemaal goed door even later op het podium te verschijnen in een prachtige zwart-witte Balmain jurk! Als de jurk je bekend voor komt heb je goed opgelet: Kim Kardashian droeg ‘m vorig jaar namelijk tijdens de MTV Video Music Awards. Wij vinden dat ‘ie Chrissy het best staat!

Rita Ora | Fausto Puglisi
Rita hulde zich in een prachtige witte jurk van Fausto Puglisi. De jurk is versierd met zonnetjes, waardoor grove accessoires overbodig zijn. Sandaaltjes van Giuseppe Zanotti eronder en een kind kan de was doen!

Jourdan Dunn, Olivier Rousteign en Kendall Jenner | H&M X Balmain
Een ding is duidelijk: Balmain domineerde de avond. De creative designer van het Franse couture-merk zag er niet alleen tiptop uit, ook zijn vriendinnen Jourdan en Kendall zagen eruit om door een ringetje te halen. Olivier kondigde zowel op de rode loper als op social media aan dat hij de handen ineen slaat met H&M en dat de H&M X Balmain collectie dit najaar in de schappen zal liggen. Het drietal gaf ons alvast een voorproefje door items te dragen uit de nieuwe collectie.

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.