1. Home
  2. Blog
  3. Binnenkort een date? Deze budget jurkjes zijn perfect

Binnenkort een date? Deze budget jurkjes zijn perfect

Door admin - Monday 15 October 2018 | 16:37

Heb jij misschien wel je droomman ontmoet op Tinder? Tijdens de eerste date wil je er zeker en vast  leuk uitzien. Wanneer je voor het eerst date hebt met een stranger,  maar ook als je langere tijd een relatie hebt. Er hangt wel een prijskaartje aan daten: dé outfit en de activiteit zelf. Het kan zomaar het geval zijn dat je aan het einde van de avond een dikke rekening moet betalen en daarom helpen wij je graag op weg met de leukste budget jurkjes. Op deze manier hoef je maar een kleine duit in het zakje te doen! Met deze budget jurkjes onder de €35,- bekijk je jezelf voor de spiegel en denk je: “Wie is deze hottie?”

Budget jurkjes voor ieder soort date

Je hebt ein-de-lijk “ja” gezegd tegen een Tinder-match en en je meet elkaar in een cafeetje om een pientje te drinken of je gaat op de 100e om je relatie weer een nieuw leven in te blazen. De outfit-keuze blijft belangrijk en je wil zeker een goede eerste indruk achterlaten. Het is bijna zover en een uur voordat je op de bestemming verwacht wordt en onder alle pre-date opwinding ligt de vraag: “Wat doe ik aan?” Natuurlijk gebeurt dit net de week voordat je salaris wordt gestort en je eigenlijk krap bij kas zit. No worries! Stressen voor de date is zeker niet aan te raden. Want je wilt ook niet met zweetvlekken en uitgeput op de date aankomen. Deze budget jurkjes zijn perfect voor deze speciale gelegenheid.

budget jurkjes

Beeld cc: Lisaplace.se

Het wow-effect

Je wilt eigenlijk casual gekleed gaan, maar tegelijkertijd wil je wel het maximale “wow” effect bereiken, bijvoorbeeld een leuk wikkeljurkje of een little black dress. Deze budget jurkjes kun je aan naar kantoor of college, maar kun je vervolgens ook aan naar een diner of borrel met je date. Weg stress! Bekijk onderstaande date night budget jurkjes om een instant va va voom gevoel te krijgen. Veel plezier!

Shop budget proof jurken

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.