1. Home
  2. Blog
  3. Shoppen maar, Cheap Monday opent kortste pop-up store ooit!

Shoppen maar, Cheap Monday opent kortste pop-up store ooit!

Door admin - maandag 29 september 2014 | 13:38

Cheap Monday opent tien pop-up stores vanwege hun 10-jarig bestaan! Maar dit zijn niet zomaar pop-up stores. De winkels zijn voor 10 minuten geopend op tien verschillende locaties die nog tot op de dag van vandaag een verassing zijn.

Cheap Monday, een winkel die startte met een fashionable denim jeans, is nu een shop met kleding voor voornamelijk mannen en vrouwen. Maar je kunt hier ook terecht voor babykleding, accessoires, ondergoed en schoenen.

Vanwege hun 10 jarig bestaan gaan ze voor even terug naar waar ze mee begonnen zijn, de denim. Op 10 oktober geven ze op 10 locaties verspreidt over de hele wereld 10.000 broeken gratis weg. Dit betekent dus 1000 paar gratis broeken per winkel. De broeken zullen verschillende maten, modellen en wassingen hebben, zo is er voor ieder wat wils!

Door middel van het stemmen op jouw stad kon jij mede bepalen waar de pop-up store voor 10 minuten open zal gaan. En goed nieuws, de winnende steden zijn zojuist bekend gemaakt! Hong Kong op 1, op 2 Seoul en op plek 3 Amsterdam. Maar ook onze stad Antwerpen staat in de top 10, de stad is namelijk geëindigd op plek 8! De precieze locatie in Antwerpen is nog niet bekend maar die zal snel volgen. Dus zet 10 oktober in je agenda en zorg dat je op tijd bent om die gratis jeans te bemachtigen bij de pop-up store in Antwerpen. Kijk op de website van Cheap Monday voor meer informatie.

Cheap Monday | Kleedjes.be

 

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.