1. Home
  2. Blog
  3. Denk groen, draag blauw met Conscious Denim

Denk groen, draag blauw met Conscious Denim

Door admin - vrijdag 19 september 2014 | 09:00

Op 2 oktober introduceert H&M de collectie Conscious Denim gemaakt van duurzamere materialen met moderne pasvormen en er wordt gebruik gemaakt van een duurzaam productieproces. Dit jaar staat de collectie in het teken van, jawel, indigoblauw!

De slogan van dit jaar luidt dan ook ‘’Denk groen, draag blauw met Conscious Denim bij H&M’’. De collectie omvat verschillende kledingstukken die laten zien dat duurzaamheid, kwaliteit en prachtige items samen een top combinatie zijn.

De collectie is gemaakt voor dames, heren én kinderen. Of je nou op zoek bent naar een skinny jeans of naar een jeansblauwe jas. Deze collectie biedt ieder wat wils. Ook kun je de joggerjeans shoppen. Ik hoor je denken, de wat? Een joggerjeans is een spijkerbroek maar dan gemaakt van tricot. Dit zit comfortabel en is lekker zacht. Ook kinderen lopen er dit najaar fashionable bij in de hotste tuinbroeken, gemaakt van duurzaam materiaal. We want!

Conscious Denim, for a more sustainable fashion future.

Ieder item heeft het Clever Care-label waarop de duurzame eigenschappen staan beschreven. Ook kun je hierop zien hoe jij jouw item het best kan verzorgen op een duurzame wijze.

De collectie zal wereldwijd in circa 1000 winkels voor dames en 700 winkels voor heren te koop zijn. Daarnaast kun je de items natuurlijk ook gewoon online shoppen.

Wil je meer weten over deze fantastische collectie? Kijk dan op www.hm.com/conscious.

Conscious Denim | Kleedjes.be

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.