1. Home
  2. Blog
  3. Geen opwaaiende kleedjes meer voor Kate Middleton

Geen opwaaiende kleedjes meer voor Kate Middleton

Door admin - woensdag 17 oktober 2012 | 11:51

Dat Kate Middleton de laatste tijd nogal worstelt met haar kledingstukken, of liever gezegd het bedekken van borst en bil, weten we allemaal. Naast het topless schandaal heeft de hertogin last van opwaaiende jurken, ook wel een ‘Marilyn Monroetje’ genoemd. Hierdoor werd de wereld bijna getrakteerd op een blik op haar koninklijke achterwerk. Gelukkig heeft ontwerpster Jenny Packham dè oplossing om dit laatste voortaan te voorkomen! 

De oplossing is simpel: de zomen van de kleedjes en rokken van Kate moeten voortaan worden verzwaard met gewichtjes. Jenny Packham, de persoonlijke ontwerpster van Kate, kreeg een handgeschreven brief van een dame die zich afvroeg waarom ze geen loden gewichtjes in de zomen van de jurken naait. ‘Natuurlijk wist ik niet dat de jurk gedragen zou worden op een winderige luchthaven, maar ik denk dat ik in de toekomst wel meer gewichtjes zal toevoegen, voor het geval dat’, aldus Packham.

Gelukkig voor Kate zullen onelegante momenten als deze dus niet snel meer voorkomen. Maar als Kate beter naar de kleding gewoontes van de oma van manlief, Queen Elizabeth II, geluisterd had, had ze de zogenaamde ‘upskirts’ kunnen voorkomen. De Britse koningin laat namelijk al jaren kleine loden gewichtjes in de zomen van haar kleedjes en rokken naaien. Ook laat de koningin van elk kledingstuk twee exemplaren maken, als er dan iets op het kledingstuk wordt gemorst kan ze deze zonder dat iemand het door heeft verwisselen.

Bekijk hieronder het filmpje waar de ‘upskirt’ van Kate Middleton, op de luchthaven van Brisbane met jurk van Project D (het label van Dannii Minogue) te zien is.

Heb jij zelf ook wel eens zo’n onelegant moment meegemaakt?

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.