1. Home
  2. Blog
  3. DIY: kleedje voor Pasen

DIY: kleedje voor Pasen

Door admin - Wednesday 01 April 2015 | 14:17

Het is weer bijna Pasen! Dat betekent dat we aankomende zondag weer extra veel lekkers op tafel zetten. En je weet het, bij feestdagen horen natuurlijk bijzondere kleedjes. Ga jij ook gezellig lunchen of brunchen met je familie of vrienden, maar ben je nog op zoek naar een leuk kleedje voor Pasen? Dan is deze absoluut DIY wat voor jou! 

Tijdens feestdagen en speciale gelegenheden kan het lastig zijn om te bepalen wat je aan gaat trekken. Gelukkig zijn er genoeg opties! Als je geen tijd hebt om (online) te shoppen of last minute kampt met een kledingcrisis, kan een DIY de oplossing zijn. Het is snel, je hebt niet veel nodig én je hebt een super origineel kleedje. Kortom, met de onderstaande  DIY heb jij binnen no time een leuk kleedje voor Pasen.

Dress to impress
Als jij nog een oude blouse over hebt van je vader, broer of vriend kun je er een leuk mouwloos kleedje van maken. Je hebt voor deze DIY wel een naaimachine nodig, maar je hoeft geen professional te zijn om dit kleedje in elkaar te flansen. Het elastiek wordt gebruikt zodat het jurkje mooi rond je taille valt. Je kunt aan het eind je outfit helemaal afmaken door er eventueel een riempje of statementketting toevoegen voor de styling, maar je kunt ‘m ook gewoon zo dragen. Is het toch nog wat frisjes? Draag er dan een jasje over. Voor je het weet heb jij binnen een half uur een origineel kleedje voor Pasen!

Laat je inspireren door de video hieronder. Met een beetje goede wil heb jij binnen een halfuur al een superhip zelfgefabriceerd kleedje. Als dat geen plezant paasfeest wordt!

DIY: kleedje voor Pasen

Wat heb je nodig?
– een naaimachine
– een oude oversized blouse (van je vader, broer of vriend bijvoorbeeld)
– een mouwloze doorknoopblouse
– elastiek
– een aantal naalden
– een potlood of krijtje
– een schaar

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.