1. Home
  2. Blog
  3. DIY: pompom trui

DIY: pompom trui

Door admin - Tuesday 22 October 2013 | 12:33

DIY pompom trui

Iedereen heeft wel een oude trui of een oud kleedje. Met deze DIY pompom trui geef jij je oude trui of oud kleedje complete make-over zodat je ze weer opnieuw kunt dragen. Zelfs als je geen enorme crea-bea bent dan is deze do it yourself super leuk! Bekijk hem snel in onderstaand filmpje.

Marzia Bisognin is een bekende youtuber en heeft altijd heel veel leuke DIY’s, zo ook deze. Als je liever een Nederlandstalige uitleg wilt dan kun je die hieronder lezen.

1. Je neemt een oude trui of een basic kleedje, daar leg je de pompoms op precies zoals jij ze wilt hebben. Als er nog wat knoopjes of andere dingen opzitten die je liever niet wilt dan kun je die er heel voorzichtig afknippen.

2. Vervolgens naai je de pompoms op de trui. Zorg dat ze goed vast zitten, want je wilt niet dat ze er afvallen. Je kunt daarom ze meerdere keren doorhalen. Om te checken of de pompoms goed vast zitten kun je er zachtjes aan trekken.

3. Je kunt zowel pompoms aan de voorkant als aan de achterkant van de mouwen naaien, vergeet niet aan het einde van het vastzetten een knoopje te leggen in de draad. Dit kun je het beste aan de binnenkant van de mouw doen.

4. Als alle pompoms op de trui of het kleedje zijn genaaid is de trui of het kleedje klaar om aan te trekken!

Als je deze DIY wilt doen en je hebt geen leuk kleedje waar je de pompoms op kan naaien, hebben wij wel een paar simpele jurkjes. Het enige wat je dan nog moet doen is zorgen voor een paar pompoms in je lievelingskleur!

 

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.