1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Dry Lake

Merk in de spotlight: Dry Lake

Door admin - zondag 04 augustus 2013 | 13:00

Dry Lake kleedjes | Kleedjes.be

Als je op zoek bent naar chique of feestelijke kleedjes, maar niet onwijs veel te besteden hebt, ben je bij Dry Lake aan het goede adres. Dit Zweedse merk is nog jong en kent de mooiste kleedjes voor een fijne prijs!

Dry Lake is een vooruitstrevend label voor jonge, fashionable vrouwen. Sweet simplicty is dan ook het uitgangspunt van het merk. De jurkjes zien er stuk voor stuk basic uit, maar door middel van fijne details is ieder afzonderlijk jurkje uniek.

Het merk zegt zelf inspiratie te halen uit het mixen van aan de ene kant hard en stoer en aan de andere kant zachtheid en romantiek. Dit resulteert in flirty en edgy jurkjes in alle soorten en maten.

De kleedjes worden gekenmerkt door schijnende details (pailletten en glitters), kanten details en unieke modellen. Met een kleedje van dit jonge label weet je zeker dat je goed zit!

Dry Lake kleedjes online

Wil je Dry Lake kleedjes online shoppen? Dat kan via deze pagina. De prijzen liggen tussen ca. 30 en 70 euro. Behoorlijk betaalbaar dus! De jurkjes zijn uiterst geschikt als je binnenkort een bruiloft hebt of een zomers feestje. In de winter combineer je de kleedjes met een mooi jasje of blazer.

Een kleedje van Dry Lake is dus onmisbaar in jouw garderobe! Klik hier om alle kleedjes te bekijken. Veel shopplezier!

Dry Lake merk in de spotlight | Kleedjes.be

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.