1. Home
  2. Blog
  3. Eindelijk: het K3-kleedje voor volwassenen!

Eindelijk: het K3-kleedje voor volwassenen!

Door Dionne - Thursday 07 January 2016 | 15:52

k3 kleedje voor volwassenen

Wat waren ze blij, de volwassen K3-fans. Eindelijk konden zij het o zo bekende K3-regenboogkleedje in hun eigen maat kopen. De vreugde was echter maar van korte duur, want binnen no time was het vrolijke kleedje volledig uitverkocht.

Ook voor volwassenen
De Facebookgroep ‘Wij-willen-het-K3-regenboogkleedje-voor-tieners-en-volwassenen’ werd vorig jaar opgericht, omdat volwassen fans zich ook graag zo oya lélé wilden voelen in het regenboogkleedje. De kledingwebshop JBC.be beloofde daarom in november om het kleedje écht op de markt te brengen voor volwassenen.

Teleurgestelde fans
En die belofte werd nagekomen: op woensdag 6 januari gingen de kleedjes in de verkoop voor € 34,90. Dat er binnen vijf uur geen regenboogkleedje meer te krijgen was, stond alleen niet echt in de planning. Veel fans visten achter het net en bleven teleurgesteld en zonder hun regenboogkleedje achter.

k3 kleedje voor volwassenen

bron: JBC

Carnavalsoutfit?
Maar niet getreurd, zegt JBC, want eind januari ligt er weer een verse lading in de digitale schappen. Voor een K3-carnavalsoutfit hoef je je dus niet in het kleedje van je achtjarige buurmeisje te wurmen: gewoon even deze Facebookpagina en die van JBC goed in de gaten houden. En mocht je er eentje gescoord hebben, dan geeft Flair.be je zelfs wat stylingtips in het filmpje hieronder.

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.