1. Home
  2. Blog
  3. Feestdagen en de mooiste kerstjurkjes

Feestdagen en de mooiste kerstjurkjes

Door admin - woensdag 21 november 2012 | 11:42

Nog anderhalve week tot de laatste maand van het jaar alweer begint. Deze maand staat in het teken van feestelijke borrels en gezellige etentjes tot natuurlijk de meest feestelijke dagen van het jaar: kerst en oud & nieuw! Maar ben jij eigenlijk al helemaal party proof?

December is dan misschien wel de meest feestelijke maand, vaak komen er ook momenten van totale paniek bij kijken. Want bij alle gezelligheid die op de planning staat, hoort natuurlijk ook een fabulous outfit! Wij van Kleedjes.be zijn van mening dat je met een kleedje de ultieme feestelijke look creëert. Van cocktailkleedjes tot een sexy little black dress en van gouden kleedjes tot kanten details: alles kan!

Om de zoektocht naar het perfecte kerst jurkje gemakkelijk te maken hebben wij een speciale pagina vol met de mooiste kerstjurkjes aangemaakt! Natuurlijk zijn de jurkjes op deze pagina niet alleen geschikt voor de kerstdagen, maar ook voor alle feesten en partijen die daarvoor al plaatsvinden.

Wij kunnen niet wachten en hebben daarom alvast al onze favoriete feestkleedjes verzameld. Combineer de jurkjes met een feestelijke panty met sterren motief en een stijlvolle pump. Natuurlijk maak jij jouw outfit af met accessoires en mag ook een mooie clutch niet ontbreken!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Even&Odd €27,95 |  Vero Moda €33,95 | Even&Odd €31,95


Even&Odd €27,95 | Mint & Berry €69,95 | Even&Odd €23,95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Even&Odd €31,95 | Zalando Collectie €49,95 | Zalando Collectie €59,95

Welk kleedje is jouw favoriet?

Ps. Klik hier om naar onze speciale kerstjurkjes pagina te gaan!

 

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.