1. Home
  2. Blog
  3. Trend report: Gele kleedjes

Trend report: Gele kleedjes

Door admin - dinsdag 19 maart 2013 | 11:17

Geel, de kleur van de zon, bloemen, kuikentjes en dit jaar ook je kleedje! Het is namelijk de trend van aankomende lente. Geel is een gewaagde kleur die met voorzichtigheid gecombineerd moet worden, maar als je dit eenmaal onder de knie hebt kan het een hele goede update van je look zijn.

Deze kleur is op veel verschillende manieren te combineren. Als je voor opvallend gaat combineer je geel met zijn complementaire kleur blauw, wat zorgt voor het color blocking effect. Wil je jouw outfit liever rustig houden dan combineer je geel met zwart, beige of wit. Gebruik de primaire kleuren groen en rood niet in combinatie met felgeel, dit kan een ongewenst schreeuwerig effect geven.

Geel wordt vaak geassocieerd met het Christelijke paasfeest, een ideaal moment dus om jezelf juist nu aan een geel kleedje te wagen en helemaal in de feestelijke sfeer te komen. De kleur heeft ook een relatie met het voorjaar, omdat veel bloemen die dan opbloeien deze kleur hebben. In andere woorden, ga voor geel als je voor de ultieme lentelook wilt gaan.

Hieronder vindt je de leukste gele kleedjes van Kleedjes.be op een rijtje, om je alvast te helpen met je keuze. Vind je het een beetje te gewaagd om voor een outfit in het geel te gaan, dan zijn gele accessoires een goed alternatief. En mocht geel helemaal niet jouw kleur zijn, dan vindt je op Kleedjes.be nog veel meer kleedjes in andere kleuren.

Geel kleedje Supertrash

Supertrash € 99,95

Geel kleedje Dress Island

Dress Island € 174,95 € 69,98

Geel kleedje Mint&Berry

Mint&Berry € 34,95

Geel kleedje Zalando Collection

Zalando € 49,95

Geel kleedje Mint&Berry

Mint&Berry € 59,95

Geel kleedje Silvian Heach

Silvian Heach € 114,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.