1. Home
  2. Blog
  3. How to wear: festival jurkjes

How to wear: festival jurkjes

Door admin - donderdag 20 juni 2013 | 09:00

Het festivalseizoen is weer van start! De kaartverkoop van veel feesten gaat binnenkort beginnen en de kans is groot dat je ook al veel kaartjes op zak hebt. Bij festivals blijft de vraag altijd: wat trek je aan? De kleding moet geschikt zijn voor iedere soort weersomstandigheden en natuurlijk comfortabel zitten. Daarnaast moet de kleding er een beetje leuk uitzien, je bent immers op een feestje!

Sowieso raden wij aan om een kleedje aan te trekken als je naar een festival gaat. Na heel wat drankjes en de nodige junkfood gaat een strakke spijkerbroek irriteren en de hele dag je rokje ophijsen is ook niet alles. Een kleedje is een geheel, dat zit comfortabel en scheelt vooral als je al een paar cocktails op hebt. Wat de weersomstandigheden betreft: trek een jasje of blazer aan over je jurkje. Als het warm is kan je deze uitdoen, begint het te regenen doe je hem weer aan. Zo simpel als het is!

Festival jurkjes

Je kunt tijdens een festival kiezen voor een maxi jurk, een tuniek of een zomerjurkje. De maxi jurk is een echte festivaltopper en wordt veel gedragen. Met een kort jasje erop en een stel stoere boots eronder is je outfit zo klaar. Een tuniek is een wijdvallend kleedje, je kunt ervoor kiezen om alsnog taille te creëren met bijvoorbeeld een riempje. Als laatste zijn zomerjurkjes kleedjes met vrolijke prints en kleuren: proef de festivalsfeer!

Om jou te helpen hebben wij vier outfits met festival jurkjes voor je samengesteld, klaar om regelrecht het festivalterrein op te gaan. Veel plezier met shoppen en party on!

Festival jurkjes | Kleedjes.be

To the max: maxi jurk Dept € 48,97, jasje Selected Femme € 119,95, boots Shabbies € 174,95, clutch Fab. € 139,95
Print mania: jurk Pepe Jeans  € 46,95, ballerina’s Silvian Heach € 31,47, tas Clockhouse € 19

Festival jurkjes op Kleedjes.be

Cowgirl: jurk Aaiko € 44,98, boots Pier One  € 64,95, jasje Supertrash € 104,97
Neon: jurk Vila € 26,95, clutch Cromia € 79,95, sandalen Buffalo € 49,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.