1. Home
  2. Blog
  3. In de spotlight: grote maten

In de spotlight: grote maten

Door admin - zaterdag 13 juli 2013 | 13:00

Kleedjes in grote maten | Kleedjes.be

Kleedjes zijn op en top vrouwelijk: vallen vaak boven de knie, laten veel bloot zien, geven een elegante uitstraling en zijn vaak strak. Strak, ja. Maar waarom? Veel vrouwen voelen zich zelfverzekerd in deze strakke kleedjes. Maar lang niet iedereen! 

Om deze reden zijn er maxi jurken, halflange jurken, wijde jurken en wikkeljurken. Het vervelende hiervan is dat de reguliere maten vaak stoppen bij maat 42. Gelukkig zijn er genoeg merken die kleding in grote maten verkopen. Voor ieder wat wils!

Merken die zich richten op grote maten zijn onder andere Taillissime en Ulla Popken. Naast echte grote merken maten zijn er ook maten die de reguliere collectie hebben doorgetrokken en maat 34 tot en met 50 verkopen, zoals Marks And Spencer en Ellos.

Tips voor een maatje meer

Als je iets voller bent is de gouden tip dat je je kleding nooit te klein mag kopen. Natuurlijk, je zou graag in maat 40 passen, maar die maat 40 laat je alleen maar breder lijken als je eigenlijk een maat 44 nodig hebt. Kleding wordt niet voor niets in maten verkocht; iedereen is verschillend en de ontwerper streeft ernaar dat iedereen er goed uit ziet in zijn of haar item.

Daarnaast willen wij je meegeven dat je echt niet alleen maar grijs, zwart of bruin hoeft te dragen. Je kunt prima kleuren combineren, maar wij willen aanraden om drukke prints of dikke stoffen (op details) te vermijden. Zolang het kledingstuk mooi aansluit, is er niets aan de hand.

Om jou te inspireren hebben wij de leukste kleedjes in grote maten voor je geselecteerd. Onze belangrijkste tip luidt dan ook; draag waar je jezelf prettig bij voelt. Straal zelfvertrouwen uit, daar kan geen kledingstuk bovenop!

Klik hier voor alle kleedjes in grote maten. Je vind nog meer grote maten mode bij bovenstaande merken.

Heb jij nog tips voor de dames met een maatje meer?

Kleedjes in grote maten | Kleedjes.be

V.l.n.r: Ulla Popken € 69,95, Ulla Popken € 59,95, Taillissime € 15,74, Taillissime € 48,99, Taillissime € 80,99 (+ legging)

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.