1. Home
  2. Blog
  3. Jurk voor bruiloft nodig? Dit is onze top 10

Jurk voor bruiloft nodig? Dit is onze top 10

Door Admin - Vrijdag 15 Maart 2019 | 17:05

Jurk voor bruiloft nodig? Het traditionele bruiloft-seizoen gaat bijna weer van start. Denk aan sierlijke kanten jurkjes, witte opgedekte tafels en het strand als locatie. Met een beetje geluk schijnt het zonnetje en kun je een mooi jurkje aantrekken zonder al te veel layers. Maar wat trek je naar een bruiloft in de lente? Een tip: investeer in een mooie jurk die je nadien ook nog kunt dragen naar werk of tijdens uitgaan, win-win!

jurk voor bruiloft

Jurk voor een bruiloft nodig? Wij weten raad

Een bruiloft is zeker en vast iets om naar uit te kijken. Zodra je de uitnodiging op de deurmat ligt, begin je na te denken over mogelijke outfits. Het zijn namelijk één van de weinige evenementen waar je net iets meer uit de kast mag trekken. Toch zitten er bij sommige bruiloften regels aan vast. Ben je benieuwd naar deze regels? Lees verder in Dit is de dresscode voor bruiloftsgasten. Het ene koppel vindt casual kleding geen probleem en het andere koppel vindt dat echt niet kunnen. En daartussen zijn er nog tal van varianten mogelijk! Probeer je dus daarom altijd te verplaatsen in het bruidspaar. Vaak kun je namelijk wel een beetje inschatten wat er van je verwacht wordt. Heb je echt geen idee? Aarzel dan niet om het bruidspaar te vragen naar hun wensen. Liever het zekere voor het onzekere nemen, nietwaar? Wij hebben toch nog een korte samenvatting van de regels voor je op een rij gezet.

  • Draag geen wit: een gouden regel. Moeten we hierbij een toelichting geven? Deze dag draait alles om de bruid, dus laat haar shinen in een witte jurk please. 
  • Niet te strak of te kort. Just dress like a lady. Draag een chique jurk die klasse uitstraalt. Een jurkje of rokje net boven de knie is gepast. Tijdens het avondfeest mag het natuurlijk wat sexier! 
  • Feminine schoenen. Draag hakken of nette pumps. Natuurlijk weten wij ook dat hakken niet de meest comfortabele schoenen zijn. Maar ze maken wel de outfit net wat feestelijker. Neem wel een paar lage schoenen mee voor later op de avond.

Shop hier een jurk voor de bruiloft

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.