1. Home
  2. Blog
  3. Jurken met pofmouwen: hoe groter, hoe beter

Jurken met pofmouwen: hoe groter, hoe beter

Door Admin - Vrijdag 19 April 2019 | 17:11

Als je groot fan bent van de minimalistische trend, dan krijg je komend seizoen last van goosybumps. De trend is namelijk: hoe groter, hoe beter. De eighties zijn back in fashion en daar zijn wij erg blij mee. De meest populaire trend zijn de jurken met pofmouwen en dat snappen wij volkomen. A little throw back naar het verleden kan (soms) geen kwaad. De tijd dat Madonna nog met het nummer ‘Fashion’ op 01 stond. Een icoon op het gebied van mode waar we vandaag de dag nog steeds veel inspiratie vandaan halen. Wij hebben de mooiste jurken met pofmouwen voor je verzameld. Happy shopping! 

Jurken met pofmouwen zijn dit seizoen big

Jurken met pofmouwen zijn een tijd geleden voor het eerst gespot op de catwalk bij designer Emanuel Ungaro. Zijn show was een explosie aan pofmouwen: van bruidsjurken tot jumpsuits en maxi jurken. Bij het merk Anrealage kon het nog groter: overdreven mouwen werden daar gezien bij een groot deel van de collectie.

Dat was tijdens de shows van spring/summer 2018. In de daaropvolgende herfst/winter collecties zagen we opnieuw de 80’s trend. En het werd allemaal nog veel volumineuzer. Daar werden pofmouwen zelfs gecombineerd met oversized shoulders. Als je denkt dat het niet groter kan… Hoewel wij bij het zien van deze beelden spontaan gingen watertanden, is het een moeilijk trend om te vertalen naar je eigen garderobe. Hoe influencers deze trend combineren? Met andere in het oog springende item, zoals kitten heels, een mooie handtas en gigantische oorbellen.

Maximalisme wint het bijna van minimalisme. Het is een trend waar we vroeger toen we klein waren van droomde. Toen we dagen besteedden aan verkleedpartijen en rolspellen. In 2019 mogen we ons weer even die prinses in een gigantische baljurk voelen. Mocht je het artikel Mode trends: dit hangt in je kast lente/zomer 2019  hebben gelezen, dan weet je dat een groot deel van de trends uit 2018 zich veder beweegt in het nieuwe jaar. Pofmouwen worden alleen nog groter en uitbundiger. And the best news? Jouw nieuwe jurk met pofmouwen hangt via onze website zo in je kast!

jurken met pofmouwen

Shop hier jouw favoriet!

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.