1. Home
  2. Blog
  3. Budgetproof: jurkjes voor een bruiloft

Budgetproof: jurkjes voor een bruiloft

Door admin - vrijdag 24 mei 2013 | 11:14

Het is alweer bijna juni en dat betekent dat het bruiloft seizoen weer in volle gang is! Alhoewel het klimaat nog niet mee wil werken hopen wij steevast dat een slechte lente garant staat voor een mooie zomer. Want wie wil er nou niet trouwen onder een bloeiende boom en met het zonnetje in je gezicht? 

Als je uitgenodigd wordt voor een bruiloft kun je nog wel eens in de stress schieten. Als de bruiloft een dresscode kent ben je al verder op weg geholpen, maar zo niet dan moet je zelf aan de slag. Velen denken direct aan dure designer items, maar niets is minder waar. Je kunt prima budgetproof en toch chique voor de dag komen.

Budgetproof

Op een bruiloft horen mooie kleedjes en daarom hebben wij de leukste budgetproof (onder de € 50) jurkjes voor een bruiloft voor je samengesteld. Deze kleedjes ogen een stuk chiquer dan het prijskaartje verklapt. Hiernaast zijn de kleedjes prima draagbaar in het dagelijks leven, zodat je het jurkje na the big day niet in de kast hoeft te laten hangen. En als laatste tip: geen wit kleedje! Kies voor een kleur of zwart, maar een witte jurk is deze dag speciaal voor de bruid.

Je vind veel soortgelijke jurkjes voor een bruiloft op de overzichtspagina’s cocktailkleedjes en zomerkleedjes. Veel plezier met shoppen!

Jurkjes voor een bruiloft | Kleedjes.be

mint&berry € 41,95, Even&Odd € 39,95, mint&berry € 49,95, Even&Odd € 29,95, Zalando Essentials € 49,95, Anna Field € 39,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.