1. Home
  2. Blog
  3. Kerstjurkjes en meer tips voor de feestdagen

Kerstjurkjes en meer tips voor de feestdagen

Door admin - maandag 16 december 2013 | 11:17

kerstkleedjes

Nog negen nachtjes slapen en dan is het weer zo ver. De most wonderful time of the year! Maar tot die tijd is het vaak een heleboel stress en gedoe met cadeautjes, eten, hoe je ervoor gaat zorgen niemand over te slaan en nog veel meer kerst drama. Gelukkig is er ook altijd een leuk gedeelte aan de feestdagen en dat zijn de feestjurkjes.

 

Heb jij al een leuk kerstjurkje gescoord of ben je nog hard op zoek? Bekijk onze kerstjurkjes pagina en vind het jurkje van je dromen! Kies je voor een classy rood kleedje? Of ga je meer voor glitter en glamour met een goud of zilver kleedje? Natuurlijk kan je ook voor een basic little black dress gaan.

 

Om je outfit helemaal compleet te maken kun je er een mooie statement ketting bij dragen of juist gaan voor een klassieke parel ketting. Met de feestdagen kun je bijna niet overdressed zijn, mits je met een complete kerstboom versiering de kamer binnen komt wandelen. Een paar hoge hakken eronder en je bent helemaal christmas proof!

 

Ga je voor simpel en heb je geen zin om je helemaal in een nieuwe outfit te steken? Prima! Je kan ook gewoon in je lekkere, comfortabele outfit bij je familie verschijnen, het is tenslotte je familie. Doe vooral waar jij je goed bij voelt en vergeet niet te genieten van de feestdagen, en misschien heel misschien heeft de kerstman ook wel een mooi cadeautje voor jou!

Wat is jouw favoriete kerstoutfit?

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.