1. Home
  2. Blog
  3. Inspiratie: kledij op de werkvloer

Inspiratie: kledij op de werkvloer

Door admin - vrijdag 26 april 2013 | 17:07

Zakelijk, stijlvol en chique zijn de sleutelwoorden wat betreft kleding op de werkvloer. Of je nou de hele dag op kantoor zit, in een kledingzaak werkt of serveert in een restaurant: je staat representatief voor het bedrijf waar je werkt. Sommige bedrijven hanteren bedrijfskleding maar dit is vaker niet dan wel aan de orde.

Bij werkkleding denken velen aan mantelpakjes of oncomfortabele kledingstukken. Na een paar dagen ben je de pantalons, strakke blousejes en blazers zat en verlang je naar iets gemakkelijks. Een kleedje is de oplossing! Het is natuurlijk van belang dat je een iets langer model uitkiest dan gebruikelijk en dat het kleedje niet te druk of fel is. De werkvloer is immers iets anders dan het terras of de plaatselijke kroeg op zaterdag.

Het is van belang dat je zeker bent over je kleding. Intermediair tipte al eerder over de do’s en don’ts wat betreft kleding op de werkvloer. Door subtiele sieraden te dragen en geen laag make-up te dragen zorg je voor een frisse uitstraling. Als je toch graag een kleedje met print of felle kleur draagt, hou de rest dan uiterst basic. Het merk Redoute Creation heeft veel zakelijke jurkjes in haar collectie en veel hiervan zijn momenteel in de uitverkoop. Om jou wat inspiratie te geven hebben wij de leukste zakelijke kleedjes van dit merk op een rij gezet:

Zakelijke jurk Redoute Creation blauw | Kleedjes.be

Van € 39,99 voor € 27,99

Zakelijke jurk Redoute Creation zwart | Kleedjes.be

Van € 29,99 voor € 20,99

Zakelijke jurk Redoute Creation bruin | Kleedjes.be

Van € 44,99 voor € 31,49

Zakelijke jurk Redoute Creation blauw | Kleedjes.be

Van € 32,99 voor € 23,09

Zakelijke jurk Redoute Creation roze | Kleedjes.be

Van € 32,99 voor € 23,09

Zakelijke jurk Redoute Creation grijs | Kleedjes.be

Van € 29,99 naar € 20,99

 

Bekijk ons overzicht zakelijke kleedjes hier. Welke is jouw favoriet?

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.