1. Home
  2. Blog
  3. Shoppen in kledingstijlen bij Zalando

Shoppen in kledingstijlen bij Zalando

Door admin - dinsdag 09 juli 2013 | 08:00

Als je ergens naar op zoek bent, is het fijn als de producten al voor je zijn gecategoriseerd; op kledingstuk, op kleur, op prijs of op thema. Zalando heeft deze laatste goed bekeken en hanteert in haar webshop verschillende thema’s. Op deze manier vind jij met gemak jouw favoriete stijl terug en heb je alle kleding op een rijtje!

Via deze link kom je er gemakkelijk achter welke stijl bij jou past. Als je verder klikt naar jouw stijl, verschijnen er duizenden producten die jou in de smaak zouden vallen. Je kunt hier filteren op kleding, schoenen, sports, luxe, accessoires, beauty en de uitverkoop. De webshop wordt als het ware helemaal gepersonaliseerd naar jouw wensen.

Stijlen bij Zalando | Kleedjes.be

1. Sporty Streetwear
Houd jij van casual, sportief en individueel? Combineer dan de nieuwste urban styles met een casual twist. Je vindt op deze pagina veel sneakers, stoere tops en nonchalante jurkjes.

2. Young Fashion
Speels, vrouwelijk, patronen en prints formuleren jouw look het beste. Als jij van jonge en moderne outfits houdt is dit jouw stijl! Je vindt hier gezellige prints en zachte kleuren.

3. Modern Casual
Jij houdt van tijdloze exemplaren. Een casual look die tijdens het werk en in het weekend gedragen kan worden; eenvoudig en comfortabel.

4. Denim Styles
Jeans all the way! Klassiek voor overdag of een avondje uit, jeans zal de modewereld nooit verlaten. Als jeansliefhebber vind je onder deze categorie mooie jeans en stoere items om deze mee te combineren.

5. Fashion Forward
Loop jij voor op de mode en ben jij een ware trendsetter? Onder deze categorie vind je de laatste trends op het gebied van mode en accessoires. Zo weet je zeker dat je er fashionable bijloopt!

6. Classic Lifestyle
Een klassieke en sportieve stijl. Goede kwaliteit, een puur design en een prachtige pasvorm vind jij belangrijk. In de categorie “Classic Lifestyle” vind je kleding in een ontspannen en klassieke stijl.

Houd jij meer van luxere items, of shop je graag voor je man of kinderen? Je vind op de pagina met stijlen ook mannen-, kinder- en luxe mode. Voor ieder wat wils!

Hoe zou jij jouw stijl omschrijven?

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.