1. Home
  2. Blog
  3. Kleedjes.be is vernieuwd!

Kleedjes.be is vernieuwd!

Door admin - Thursday 09 April 2015 | 14:49

Nieuwe vormgeving van Kleedjes.be
Lieve kleedjesfans,

Dat was even wennen zeker, toen je – speurende naar alvast een kleedje voor warmere dagen, of een schone japon voor die bruiloft binnenkort – terug op Kleedjes.be geraakte? Voilà: we hebben een nieuw jasje. Want wie zich met mode bezighoudt, moet zelf natuurlijk ook een beetje met de mode mee!

Gemakkelijker én plezanter
Buiten dat we er, vinden wij zelf, een stuk frisser uit zien nu – met grotere prenten en een strakkere vormgeving – zijn er nog enkele andere dingen veranderd. Alles om de jacht op kleedjes nóg gemakkelijker en plezanter te maken! Een van die features is dat, wanneer je bovenin de menubalk op ‘kleedjes’ klikt, je direct een visueel overzicht krijgt van alle verschillende categorieën en kleuren kleedjes in ons bestand.

Zoeken op maat
Misschien heb je al gezien dat je tegenwoordig ook op maat kunt zoeken. Die nachtmerrie van hét kleedje vinden, en er dan achter komen dat deze in jouw maat is uitverkocht, behoort dus voorgoed tot het verleden.

Zoeken op webshop
Een andere nieuwe zoekfunctie is het ‘zoeken op webshop’. Ben jij bijvoorbeeld fan van kleedjes van ASOS, ZEB, Zalando of La Redoute, kies dan bovenaan in de menubalk voor ‘webshops’ en klik op een van de logo’s. Zo hoef je niet eerst door het andere aanbod te scrollen, maar zie je alles van je favoriete winkel direct bij elkaar. Mét daarboven een stukje over de shop, zodat je precies weet waar je kleedje vandaan komt.

Aantal kleedjes per pagina
Vind je het fijn om na je zoekopdracht zoveel mogelijk kleedjes onder elkaar te zien en naar beneden te scrollen, of zie je er liever een paar, om snel naar de volgende pagina te gaan? Wij konden niet kiezen, dus mogen jullie dit vanaf nu zelf besluiten. Links boven het overzicht kun je vanaf nu kiezen of je 25, 50 of 100 kleedjes op een pagina wilt zien. Rechts boven de kleedjes klik je door naar de volgende pagina.
Kleedjes.be mobiel

Shoppen vanaf je telefoon
Het kon al hoor, maar bij het ontwerp van de nieuwe layout hebben we ook extra rekening gehouden met smartphoneschermpjes. Een kleedje shoppen vanuit de trein of blogs lezen op het strand; het is nu nóg overzichtelijker en gemakkelijker. Oh how we love de techniek van tegenwoordig!

Feedback
Zoals dat gaat als men iets nieuws heeft: we staan te popelen om reacties. Neem lekker je tijd om het vernieuwde Kleedjes.be te ontdekken. Laat ons hieronder vooral weten wat je van deze metamorfose vindt en wat er volgens jou nog mist of beter kan; dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen. (Terzijde: complimentjes worden natuurlijk ook geapprecieerd!)

Welkom! We hopen dat het nieuwe Kleedjes.be je heel veel shopplezier en inspiratie gaat opleveren.

Santé!
Team Kleedjes.be

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.