1. Home
  2. Blog
  3. Kortingscode Zalando: -20% op kleurrijke kleedjes

Kortingscode Zalando: -20% op kleurrijke kleedjes

Door admin - Monday 04 February 2013 | 12:22

Kortingscode Zalando voor gekleurde jurkjes

Het wordt langzaam aan wat minder koud, de dagen worden langer en de zon steekt wat vaker zijn neus door de wolken. De lente komt eraan! En dat weten ze heel goed bij Zalando. Je krijgt nu namelijk 20% korting op de leukste ‘kleurrijke must-haves’ met een kortingscode van deze webshop. Op de website vind je verschillende jurkjes in alle modellen, patronen en uiteraard kleuren!

Welke kleur je mooi of aantrekkelijk vindt is vaak heel persoonlijk. Op een dag dat je liever niet graag op wilt vallen kies je voor dat egale en meestal zwarte, in plaats van dat kleurrijke, opvallende jurkje. Kleuren hebben een psychologisch effect. De kleur van het jurkje dat jij vanochtend uit de kast hebt getrokken heeft niet alleen op jou, maar ook op andere mensen die je die dag tegen komt een bepaalde uitwerking.

Even een klein lesje in kleurenbetekenissen. Rood straalt kracht en passie uit, verder is dit ook de kleur van warmte. Oranje is uitnodigend en de kleur van vriendelijkheid. De kleur van de zon, geel, is een uitbundige kleur die blijheid uitstraalt. De kleur groen is voor kalmte en balans. Blauw straalt vertrouwen en veiligheid uit, vandaar dat de politie in deze kleur gekleed gaat. Ten slotte staat paars voor creativiteit en verbeeldingsvermogen.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende betekenissen toe te wijzen aan kleuren en hoewel we het hele jaar door kleuren mogen dragen, draagt bijna iedereen meer gekleurde kleding in de lente en zomer maanden dan in de andere twee jaargetijden. Daarom is het juist zo fijn dat Zalando nu deze kortingcode aanbied, zodat je alvast je favoriete kleurtje voor de zomer kunt scoren. Bij besteding van minimaal 75 euro winkel je met 20% korting, vergeet niet de kortingscode in te vullen.

Kortingscode Zalando

Geldig tot en met 17 februari 2013.
Meerder keren bruikbaar per klant.
Niet geldig in combinatie met andere kortingsbonnen.
Geldig op de geselecteerde items.

Klik hier om direct naar de actiepagina van Zalando te gaan. Veel shop plezier!

20% korting op kleurrijke jurkjes met de kortingscode van Zalando

Vero Moda € 39,95

20% korting op kleurrijke jurkjes bij Zalando

Mint&Berry € 54,95 € 47,95

20% korting op kleurrijke jurkjes bij Zalando

St Martins € 59.95 € 41,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.