1. Home
  2. Blog
  3. Kylie Minogue lanceert modeboek

Kylie Minogue lanceert modeboek

Door admin - dinsdag 30 oktober 2012 | 11:54

Kylie/Fashion cover | Kylie Minogue lanceert mode boekZangeres Kylie Minogue zit alweer 25 jaar in het vak en dat wordt gevierd met een boek dat boven aan ons verlanglijstje komt te staan. In het boek Kylie/Fashion gaat Kylie verder in op de kledij die zij gedurende haar carrière droeg. Mooie nieuwe aanwinst voor de koffietafel dus.

In haar 25 jaar durende carrière heeft Kylie met vele bekende ontwerpers mogen samenwerken om haar podium- en muziekvideo-outfits te ontwerpen. Denk aan Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Stella McCartney en John Galliano, allemaal stonden ze aan haar zijde voor de mooiste ontwerpen.  En niemand minder dan Jean Paul Gaultier schreef het voorwoord.

“Het maakt mij zo trots om al die grote designers en modehuizen, waar ik door de jaren heen mee heb samengewerkt zo bij elkaar te zien in een boek. Mode brengt voor mij veel herinneringen terug waardoor dit voor mij echt een trip down memory lane was,” aldus Kylie Minogue.

Archiefbeelden, schetsen, foto’s en zelfs video-stills, het boek staat vol met de mooiste beelden en zal dus zeker een mooie aanwinst zijn voor uw koffietafel. Kylie/Fashion wordt uitgegeven door Thames & Hudson en ligt vanaf 19 november in de winkel.

Kunnen we Kylie/Fashion binnenkort ook op uw koffietafel tegenkomen?

Kylie/Fashion cover | Kylie Minogue lanceert modeboek


Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.