1. Home
  2. Blog
  3. De leukste gebreide kleedjes!

De leukste gebreide kleedjes!

Door admin - maandag 28 oktober 2013 | 13:21

Als we naar buiten kijken zien we echt vies herfstweer. Harde wind, veel regen en de temperaturen zijn ook niet meer zo aangenaam. De meeste bladeren zijn van de bomen afgewaaid en het zal niet lang meer duren of de temperatuur daalt nog verder naar beneden. Het wordt dus tijd om ons maar weer wat warmer aan te kleden. Met deze lekker warme en gebreide kleedjes zit jij sowieso goed deze herfst.

Vaak wordt er bij een gebreid kleedje gedacht aan een ouderwets wollen ding dat grootmoeders ooit een keertje voor kerst voor je heeft gebreid. Niets is minder waar! Gebreide kleedjes zijn hartstikke hip en lekker warm. Vaak zijn ze niet eens helemaal van wol, dus zeg maar dag tegen die jeukende geitenwollensok kleedjes en hallo tegen deze schatjes!

gebreid jurkje comma gebreid jurkje mint&berry gebreid jurkje ana alcazar

v.l.n.r: Comma – € 79,95, Mint&Berry – € 59,95, Ana Alcazar – € 149,95

gebreid jurkje smash gebreid jurkje object gebreid jurkje only

v.l.n.r.: Smash – € 54,95, Object – € 49,95, ONLY – € 34,95

gebreid jurkje bodyfirt gebreid jurkje yppig gebreid jurkje bonprix

v.l.n.r.: Bodyflirt – € 27,95, Yppig – € 109,95, Bonprix – € 24,99

 

Combineer de gebreide kleedjes met een lekker warm vest en stoere laarzen voor een super warme, maar toch ook elegante look. Als je het gebreide kleedje wat netter wil combineren kun je kiezen om er een blazer jasje bij te dragen en pumps. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor deze gebreide kleedjes!

 

Wat is jouw favoriete kleedje? 

 

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.