1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Marks And Spencer

Merk in de spotlight: Marks And Spencer

Door admin - Monday 12 August 2013 | 13:00

Marks & Spencer jurkjes | Kleedjes.be

Marks And Spencer is een merk waar wij razend enthousiast over zijn. Wij houden van luxe merken en materialen, maar snakken af en toe naar een fijn budgetproof merk die tevens goede kwaliteit levert. Marks And Spencer doet dit; haar veelzijdige collecties zijn ieder jaar weer betaalbaar en toegankelijk.

Het kan zijn dat je dit merk nog niet kent, maar de keten maakt dit haast onmogelijk. Marks And Spencer bestaat al bijna 130 jaar en heeft momenteel ruim 700 winkels in het Verenigd Koninkrijk en ca. 400 filialen buiten dit gebied, o.a. in de rest van Europa, het Midden Oosten en Azië.

Het label is bekend als één van de grootste warenhuizen in het Verenigd Koninkrijk. Behalve kleding levert Marks And Spencer ook woonartikelen en levensmiddelen. Deze levensmiddelen zijn erg gevarieerd en lopen uiteen van voorverpakte maaltijden en pasta tot wijnen en snacks. Je kunt in principe al je boodschappen bij de store doen!

Marks And Spencer jurkjes

De kleedjes van het label zijn uiterst geschikt voor naar kantoor. Veel varianten zijn niet al te kort en vallen net boven de knie, ideaal als je naar je werk moet! Naast zakelijke doeleinden kun je de kleedjes natuurlijk ook in je vrije tijd dragen. Niet iedereen houdt immers van korte jurkjes (en dit hoeft ook helemaal niet!) en Marks And Spencer biedt een mooi alternatief.

De kleedjes hebben een basic uitstraling en zijn daardoor eindeloos te  combineren. Je kunt kiezen voor een basic, zakelijke look door mooie pumps en een handtas toe te voegen. Draag je de jurkjes in je vrije tijd, dan zijn sandalen en wat sieraden genoeg. De kleedjes ogen chique van zichzelf en hebben weinig extra’s nodig.

Het prettige van de kleedjes is dat het voor iedereen draagbaar is. Doordat er niet te gek wordt gedaan kun je de kleedjes zelf jonger of ouder laten lijken. Daarnaast zijn de jurkjes ook uiterst betaalbaar, het merendeel van de kleedjes ligt tussen de 25 en 70 euro.

Online shoppen

Je kunt Marks And Spencer kleedjes online shoppen via Kleedjes.be. Via deze pagina kom je terecht bij alle kleedjes. Je kunt filteren op prijs en categorie, zodat je jouw favoriet snel hebt gevonden.

Zo makkelijk kan online winkelen zijn, veel plezier met shoppen!

Marks & Spencer | Kleedjes.be

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.