1. Home
  2. Blog
  3. Maximaal voordeel met de maxidress

Maximaal voordeel met de maxidress

Door admin - donderdag 01 mei 2014 | 16:21

maxi-jurk

Ooit gedacht om een maxidress aan te doen in plaats van een mini cocktail kleedje? De maxi kun je namelijk het hele jaar door dragen en dat kun je niet zeggen van een kort cocktail kleedje. Bovendien heeft de maxi nog veel meer voordelen boven een cocktail kleedje.

Wist je dat een maxi jurk zich super goed kan aanpassen aan het weer? En nog beter; je hoeft er zelf helemaal niks aan te doen. Huh, een jurk die zich aanpast? Jazeker want als het warm is, blijven je benen lekker koel onder de jurk en in de avond dan koelt het wat af maar blijven je benen juist nog even warm.

Bovendien kun je de maxi eindeloos combineren met zon én regen. Wil je een festival look maar valt je festival in het begin van het seizoen, dan weet je niet zeker of het droog gaat blijven. Trek stoere boots of regenlaarzen onder je jurk aan en je bent klaar voor iedere weersvoorspelling. Als het kouder is kun je de jurk combineren met een blazer trui of spijkerjasje. Een leuke clutch of handtas erbij en je bent klaar! Easy, right?

Ook is het dé perfecte jurk voor op het strand. Kies voor een luchtige maxi en draag er leuke teenslippers onder. Zorg ervoor dat je nagels een fel kleurtje hebben, neem een lekker grote strandtas mee en je bent ready om lekker uit te waaien aan zee.

En ja… there’s more! Zo verbergt deze jurk ongewenste vetjes en ze houden verbrande lichaamsdelen uit de felle zon (zonder te knellen!). En dan nog iets; met een maxi zal je veel minder snel in je ondergoed komen te staan want de wind zal hier echt moeite moeten doen om onder een lang stuk stof te slaan dan onder een mini jurk.

Dus het is zeker de moeite waard om je opgeborgen maxi uit je kast te trekken of als je er nog geen hebt, het te overwegen een te shoppen!

Klik hier om jouw maxi jurk te shoppen.

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.