1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Naf Naf

Merk in de spotlight: Naf Naf

Door admin - dinsdag 19 augustus 2014 | 17:01

naf-naf

Naf Naf werd in 1973 opgericht door twee broers. Ze openden hun eerste winkel al meteen in de modestad Parijs, alleen onder een andere naam: Influence. Naarmate het Franse merk steeds populairder werd, openden er meer winkels en veranderden ze hun naam in het huidige Naf Naf. Het label staat bekend om de casual stijl met een romantische touch.

Kleedjes
De ontwerpers van Naf Naf hebben oog voor detail en weten precies hoe ze ieder item speciaal maken. In de collectie vind je niet alleen veel alledaagse kleedjes, maar ook cocktailkleedjes zijn er volop. Van zachte gebreide stoffen tot chique pailletten, net wat jij in een kleedje zoekt!

Inspiratie
Het Franse label haalt haar inspiratie vooral uit de sprookjeswereld. Ze willen ervoor zorgen dat vrouwen zich ook echt vrouwelijk voelen en heerlijk kunnen wegdromen bij al dat moois wat ze te bieden hebben. Verder laten ze zich altijd leiden door nieuwe trends en romantiek. Deze mix zorgt keer op keer voor bijzondere collecties.

Onze favorieten

naf-naf-kleedjes

Van links naar rechts: € 49,95 | € 69,95 | € 59,95

Je kunt Naf Naf-kleedjes online shoppen via Kleedjes.be. Via deze pagina kom je terecht bij alle kleedjes. Filter op prijs en categorie, zodat je jouw favoriet snel hebt gevonden.

Zo makkelijk kan online winkelen zijn, veel plezier met shoppen!

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.