1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Vila

Merk in de spotlight: Vila

Door admin - donderdag 27 februari 2014 | 10:32

vila-clothes
Het Deense merk Vila is opgericht in 1994 en is een van de meest populaire kledingmerken in Europa. Met meer dan 200 filialen in Scandinavië, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Ierland, Estland en IJsland staat het Deense merk bekend om de eenvoud, elegantie en de unieke designs.

De Kleedjes van Vila zijn voor de vrouw die zich stijlvol en elegant voelt en dit ook wil uitstralen. De perfecte balans tussen sierlijkheid, frêle en zelfvertrouwen. De kleedjes zijn vrouwelijk, gracieus en avontuurlijk met oog voor de nieuwste trends en staan bekend om de leuke kleurtjes en patronen.

De ontwerpers van VILA zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends, kleuren, looks en stoffen en laten zich inspireren door fashion shows en mensen op straat. Scherpe silhouetten, innovatieve stoffen in goede kwaliteit, koop je kleedjes voor een gala, borrel of gewoon een basic kleedje voor thuis.

Vila kleedjes online
De meeste kleedjes liggen tussen de 20 en 60 euro waardoor je leuk kunt experimenteren met verschillende looks en stijlen. Dus neem snel een kijkje bij de kleedjes van Vila en shop je nieuwe kleedje van Vila voor de perfecte vrouwelijke look.

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.