1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Desigual

Merk in de spotlight: Desigual

Door admin - donderdag 11 april 2013 | 17:35

Desigual kleedjes | Kleedjes.be

Je hebt het merk vast al voorbij zien komen; Desigual. De winkels schieten als paddenstoelen uit de grond en de kledij van het merk wordt steeds populairder. Tijd om dit merk eens in de spotlight te plaatsen.

Als je op zoek bent naar een schoon basic jurkje ben je bij Desigual aan het verkeerde adres. Het merk staat bekend om de kleurrijke, vrolijke en extravagante kledij. Printjes met strepen, bloemen en grafische figuren, niks is te gek voor dit merk.

Thomas Meyer, oprichter van het kleurrijke merk, had op twintigjarige leeftijd een wereld voor ogen waarin mensen zich anders zouden kleden. De kleding zou positieve gevoelens op moeten roepen en voor iedereen betaalbaar moeten zijn. In 1984 kreeg hij het voor elkaar en ontstond Desigual.

Met de betaalbare factor is niet iedereen het eens maar de positieve gevoelens des te meer. Loop eens een Desigual winkel binnen en je wordt omringd met warme en positieve gevoelens. Daarenboven valt de prijs ook redelijk mee, je kunt al een jurkje vinden tussen de 50 en 150 euro.

Plezier en zaken gaan bij Desigual hand in hand, het een kan niet zonder het ander. Niet alleen in de winkels maar ook in de marketing activiteiten laat het merk dit goed blijken.

Zo werd het merk bekend door mensen uit te nodigen om in hun ondergoed naar winkels in Amsterdam, Madrid, Barcelona en New York te komen. De eerste 100 mensen in ondergoed mochten een gratis boven- en onderstuk uitzoeken.

Bekijk hieronder een filmpje over de actie in de verschillende steden. Misschien kunnen we binnenkort in België ook wel in ons ondergoed shoppen, zou jij meedoen?

Op Kleedjes.be staan jurkjes van Desigual van verschillende webshops verzameld. Neem snel een kijkje om te kijken of er iets voor jou tussen zit. Klik hier om naar alle kleedjes van Desigual te gaan.

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.