1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Dorothy Perkins

Merk in de spotlight: Dorothy Perkins

Door admin - Wednesday 08 April 2015 | 14:14

Merk in de spotlight: Dorothy Perkins

Dorothy Perkins is een van de grootste fashionmerken in Engeland. Het merk, dat bijna 100 jaar geleden werd opgericht, is vandaag de dag uitgegroeid tot een multinational met bijna 600 Britse winkels en meer dan 124 internationale verkooppunten. Daarnaast staat Dorothy Perkins bekend om de betaalbare, vrouwelijk kleding, schoenen en accessoires.

Kleedjes
Dorothy Perkins heeft een groot aanbod kleedjes in het assortiment. Het merk zich op vrouwen tussen de 25-35 die zich ondanks hun drukke job stijlvol willen kleden en daarbij hun vrouwelijke vormen willen benadrukken. De collectie is divers; zo vind je er onder andere prachtige kleedjes met bloemenprints, peplums, cocktailkleedjes en zakelijke kleedjes. Ook als je een dagje gaat shoppen, een feestje of een bruiloft hebt, ben je bij dit merk aan het juiste adres. Ook een leuke bijkomstigheid: het merk heeft een Petit-lijn met kleedjes speciaal voor vrouwen van 1.52 meter en korter, een Tall-lijn voor vrouwen van 1.78 meter en langer én positiekleedjes. Er is dus echt voor iedereen een passend kleedje te vinden bij Dorothy Perkins!

Ook de prijsklasse van de jurkjes is goed verdeeld, want het merendeel van de kleedjes ligt tussen de € 25,- en € 50,-. Zelfs als je een kleedje onder de € 25,- zoekt slaag je bij Dorothy Perkins! Er word tijdens het ontwerpen gebruik gemaakt van fraaie stoffen en materialen, dus je krijgt echt waar voor je geld. Enfin, de kleedjes zijn stijlvol, geschikt voor diverse gelegenheden – van kantoor tot feest – én betaalbaar.

Wij hebben onze favoriete kleedjes op een rij gezet. Laat je inspireren en shop de jurkjes van dit leuke merk. Wil je alle jurkjes van Dorothy Perkins bekijken? Klik dan hier en filter op bijvoorbeeld eens op prijs of categorie, zodat je jouw favoriet snel hebt gevonden.

merk-in-de-spotlight-dorothy-perkins

Van links naar rechts: € 41,95,- | € 31,95,- | € 44,95,- | € 23,95,- 

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.