1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Even&Odd

Merk in de spotlight: Even&Odd

Door admin - maandag 12 november 2012 | 12:14

Wij zijn dol op nieuwe merken ontdekken. En helemaal als het gaat om echte toppers als het merk Even&Odd. Het is een jong fashion label met een rockstar attitude. Zoals de naam al doet vermoeden is het een merk met tegenstellingen. De ene dag een rockchick, de andere dag een prinses. Vrijetijdskleding volgens de laatste trends, wij houden ervan!

Een jong en internationaal team van designers werken hard aan de nieuwe collecties. De collecties zijn geïnspireerd op het stadsleven en verschillende (jonge) culturen. Even&Odd is een merk met kleding voor allerlei gelegenheden. Zo hebben ze mooie uitgaansoutfits, maar ook voor gebreide vesten en stoere jeans ben je hier aan het juiste adres. Naast de trendy kleding ontwerpen ze ook nog eens vele mooie schoenen, tassen en accessoires.

Even&Odd is een ster in het ontwerpen van mooie kleedjes. Ze hebben een ruime collectie aan cocktailkleedjes, gebreide jurken en tunieken. One shoulder jurkjes of cocktailkleedjes met pailletten, je vindt het hier allemaal! Vandaag een prinses en morgen een punker, Even&Odd maakt het allemaal mogelijk. Het is een label dat plezier uitstraalt en waarbij een motto centraal staat: Today is today and tomorrow is another day.

Klik hier om alle kleedjes van Even&Odd te bekijken

even-odd-kleedjes

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.