1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: mint&berry

Merk in de spotlight: mint&berry

Door admin - maandag 27 mei 2013 | 11:42

mint&berry | Kleedjes.be

Mooie items van goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs; daar houden wij van. Het Duitse label mint&berry heeft ons begrepen. Het Berlijnse merk ontwerpt sierlijke en tijdloze kleding voor iedere vrouw. 

De kleedjes van mint&berry zijn geschikt voor iedere gelegenheid; op kantoor, tijdens het winkelen of een chique diner. Je kunt dus prima vanuit je werk door naar een feestje met een mint&berry jurk! Ook zijn mint&berry kleedjes goed geschikt als je bent uitgenodigd voor een bruiloft.

Het merk staat bekend om haar eigen stijl doordat Berlijnse vintage en Scandinavische invloeden met elkaar worden gecombineerd. Dit resulteert in klassieke en tijdloze items. De items zijn stuk voor stuk stijlvol en zijn vrij basic. Vooralsnog zorgen de pasvorm en kleine details voor unieke kleedjes.

De vrouwen die mint&berry dragen zijn volgens het label zelf jong, stijlvol en zelfverzekerd. De vrouwen weten exact wat zij willen en gaan hun eigen weg in deze wereld. De kleding is hierop afgestemd en straalt zelfverzekerdheid uit. Klaar om de wereld te ontdekken!

mint&berry online shoppen

Via Kleedjes.be bestel je mint&berry bij Zalando, je bestelling wordt gratis geleverd. Je kunt tot 30 dagen na je aankoop kosteloos retourneren! Neem een kijkje op de overzichtspagina mint&berry kleedjes.

Veel plezier met shoppen!

mint&berry | Kleedjes.be

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.