1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Soaked In Luxury

Merk in de spotlight: Soaked In Luxury

Door admin - zondag 14 juli 2013 | 12:00

Soaked In Luxury merk | Kleedjes.be

Soaked In Luxury betekent letterlijk: overgoten door luxe. En dit is precies wat dit merk doet! Het modelabel werd in 2006 opgericht en komt oorspronkelijk uit Kopenhagen. Waar andere Deense merken een heel ander type stijl hebben, slaat Soaked In Luxury met opgeheven hoofd een andere weg in.

De ontwerpers van Soaked In Luxury hebben oog voor detail en dit is precies het kenteken van de kleedjes. In het assortiment zitten draagbare cocktail- en zomerjurkjes met leuke details als glinsterende stoffen of een mooie strik. Door de subtiele toevoegingen geeft het merk een luxueuze uitstraling.

De kleding van Soaked In Luxury is draagbaar in je vrije tijd maar ook zeker naar kantoor. De kleedjes zijn allesbehalve ordinair en daardoor geschikt voor iedere gelegenheid. De ontwerpen zijn op en top vrouwelijk met een stijlvolle twist.

Budgetproof kleedjes

Ondanks de luxe uitstraling van de kleedjes, zijn deze uiterst betaalbaar. Op dit moment vindt je geen kleedje boven de 100 euro, veel varianten zijn rond de vijftig euro. De kleedjes zijn een aanrader voor als je uitgenodigd bent op een bruiloft. Je wilt niet voor één dag een dure jurk kopen en deze budgetproof kleedjes ogen even, zo niet nog meer, luxe.

Genoeg redenen dus voor de aanschaf van een Soaked In Luxury kleedje! Wij hebben onze favorieten alvast voor je geselecteerd. Welke vind jij het mooiste?

Soaked In Luxury kleedjes | Kleedjes.be

V.l.n.r: € 69,95€ 79,95€ 47,95€ 69,95€ 39,98€ 48,97

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.