1. Home
  2. Blog
  3. Mode trends 2018: zilveren jurken

Mode trends 2018: zilveren jurken

Door admin - Tuesday 18 September 2018 | 16:37

Eighties is back, baby! Bijna alle mode trends die je op dit moment ziet zijn afkomstig uit de jaren 80. Zo ook deze trend, want zilver is dé kleur aankomend seizoen. De 80’s was een periode vol kleur. Met name metallic jurken zag je bij grote artiesten zoals Madonna. Nee, je draagt deze kleur niet alleen met Kerst. Ook voor de dagelijkse look kan deze kleur prima. Metallic zie je ieder jaar op de catwalk terug, maar dit seizoen is het specifiek zilver.

Deze herfst/winter 2018 is een zilveren jurk een key item in je garderobe. Wij zijn heel gelukkig met deze mode trend! Op Kleedjes.be zien we al veel zilveren jurken en wij hebben onze favorieten op een rij gezet. Kijk je mee? 

Mode trends najaar 2018

Mode trends herfst 2018: zilver

Bij Chanel was deze mode trend al volop te bewonderen. Deze trend lijkt misschien gewaagd, maar je kan het zo gek maken als je zelf wil. Een key item waar je ’s avonds de show in steelt op de dansvloer.  Natuurlijk kan je ook voor subtiele zilveren details gaan. want op deze manier creëer je een vrouwelijk en elegante look voor een werkdag. Nog beter: je kan deze mode trend gewoon door dragen in de winter. Trek ‘m aan met mooie heels en een clutch en je hebt ook al een outfit voor de feestdagen. Of kies voor sneakers en je hebt een trendy casual look.

Wij denken dat iedere influencer of bekend persoon deze mode trend gaat rocken! Misschien vinden mensen in jouw omgeving dat je eruit ziet als een discobal, maar who cares? Als je het zelf maar leuk vindt. De zomerdagen zijn dan misschien voorbij, maar jij schijnt als een zonnetje!

Shop hier jouw favoriete zilveren jurk

Word jij ook helemaal wild van deze trend en ga jij nu als een malle op zoek naar zilveren jurken? Don’t worry. Wij hebben een aantal jurken voor je op een rij gezet. Bekijk snel onze favorieten hieronder in ons overzicht.

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Natuurlijk hebben wij nóg meer zilver jurken! 

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.