1. Home
  2. Blog
  3. Musthave: mouwloze jurkjes

Musthave: mouwloze jurkjes

Door admin - dinsdag 25 juni 2013 | 10:54

Kleedje die je het hele jaar door kunt dragen zijn altijd welkom in onze kledingkasten. Mouwloze jurkjes zijn daar één van! In de winter draag je de jurkjes met een leuke blazer of vest, zonder dat je te maken hebt met vervelende mouwen onder een strak jasje. In de zomer laat je de overige kledingstukken lekker achterwege en duik je het terras op in alleen het jurkje.

Het mouwloze jurkje is er in vele varianten: zakelijk, zomers en feestelijk. De jurkjes laten iets meer van jezelf zien en zijn daardoor vrouwelijk en zeker stijlvol. Je kunt de zakelijke varianten prima aan naar kantoor, al adviseren wij wel om daar nog iets over aan te trekken. Je wilt namelijk professioneel en zakelijk overkomen.

Als zomerjurkje is het mouwloze jurkje fijn bij hoge temperaturen. Je kunt makkelijk deodorant opdoen, je hebt het minder warm en je voorkomt een t-shirtvorm op je gebruinde huidje. Helemaal streeploos van vakantie terugkomen? Dan kun je kiezen voor een strapless kleedje.

Mouwloze jurkjes combineren

Vind jij het lastig om kleedjes of andere kledingstukken te combineren? TrendyStyle kwam met een aantal gouden tips! Zo is het kleedje sowieso een aanbeveling, omdat je dan met weinig andere kledingstukken hoeft te combineren. Door jouw kledingkast goed op orde te houden en kritisch producten aan te schaffen wordt het combineren al een stuk gemakkelijker.

Om jou te inspireren hebben wij onze favoriete mouwloze jurkjes op een rij gezet en gecategoriseerd op zakelijk, zomers of feestelijk. Welke is jouw favoriet?

Klik hier om direct naar de mouwloze jurken te gaan.

Mouwloze jurken zakelijk online | Kleedjes.be

V.l.n.r: UW mode € 49,99, mint&berry € 47,95, Bpc Selection € 29,99

Mouwloze jurkjes zomers online | Kleedjes.be

V.l.n.r: Bodyflirt € 39,99, Vila € 26,95, Bodyfirt € 29,99

Mouwloze jurkjes feestelijk online | Kleedjes.be

V.l.n.r: Supertrash € 97,97, Silvian Heach € 62,97, Supertrash € 89,98

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.