1. Home
  2. Blog
  3. Musthave: party kleedjes op vakantie

Musthave: party kleedjes op vakantie

Door admin - dinsdag 23 juli 2013 | 08:30

Zon, zee, strand en feest: de vakanties komen eraan! Ben jij al weg geweest of heb je het nog tegoed? Vergeet in ieder geval geen party kleedjes mee te nemen! Zomerkleedjes zijn er namelijk in alle soorten en maten en wij begrijpen dat je liever niet uitgaat in een verkreukeld kleedje met spaghetti bandjes na een dagje strand.

Party kleedjes voor op vakantie zijn feestelijke kleedjes van een dun stofje (belangrijk! Warm!) en in mooie kleuren. Lekker zomers, maar toch chique en stijlvol. Zo kun je stralend en verzorgd een wandeling maken over de boulevard of de Bar Street over lopen.

Party kleedjes v.s. zomerjurkjes

Het is handig om party kleedjes en jurkjes voor overdag gescheiden te houden. Dan hoef je niet voorzichtig te zijn en weet je dat je strandjurkjes best vies mogen worden of mogen verkreukelen. Lekker onbezorgd kunnen knoeien met je cocktail of ijsje, het ultieme vakantiegevoel right?

Tip: neem een tube wasgel mee voor hand- en voorwas. Even wassen in de wasbak of het bad, halfuurtje over het balkon hangen en je jurkje is weer als nieuw! Als je een kleedje hebt van een lastige stof (kant, satijn) kun je ervoor kiezen alleen het gedeelte van de vlek even kort te wassen.

Als je op zoek bent naar party kleedjes kun je een kijkje nemen in het overzicht cocktailkleedjes of zomerkleedjes. Welke is jouw favoriet?

Party kleedjes op vakantie | Kleedjes.be
V.l.n.r: Guess € 49,98, Oasis € 89,95, See U Soon € 41,95, Second Female € 42,48, mint&berry € 47,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.