1. Home
  2. Blog
  3. Pre-spring tips voor de perfecte voorjaarslook

Pre-spring tips voor de perfecte voorjaarslook

Door admin - dinsdag 11 maart 2014 | 13:53

zomer-kleedjes
Heel de winter heb je jezelf moeten verstoppen onder driedubbele lagen kledij maar wat is het lekker als dit niet meer nodig is. Byebye winter, want spring is in the air! Gevoelsmatig begint het toch echt lente te worden, wat betekent dat de opgeborgen kleedjes achter in je kast weer op de eerste plank mogen komen te liggen. Maak je klaar voor de eerste pre-spring tips.

Let op je lengte
Als je zelf niet heel groot bent, past een kleedje net over de knie perfect bij jou. Je kunt ook kiezen voor een kleedje op de knie. Combineer dan je kleedje met een hoge hak zodat je mooie benen geaccentueerd worden. Maar als je wat langer bent en je hebt een paar prachtige stelten is het zeker de moeite waard om deze te showen. Zeker als het zonnetje lekker schijnt kunnen je benen wel een kleurtje gebruiken. Hijs jezelf in een mini-jurk met een paar killer heels eronder and you are ready for the sun!

Ga voor een originele look
Een kleedje wordt vaak gecombineerd met een paar pumps of stiletto’s. Het is ook erg voor de hand liggend. Omdat het lente is hoeft het nog geen 25 graden te zijn buiten dus een stoere laars onder je kleedje kan best en het is origineel! Ga je bijvoorbeeld voor een rood longsleeve kleedje, draag er dan bruine cowboy boots onder. You look fabulous!

Ieniemienie
Hello boys, kijk mijn sexy korte jurk’. Niet echt de bedoeling dat alle ogen op jouw iets te korte jurk gericht zijn, terwijl de jurk toch super leuk is. Als je toch jouw mini jurkje aan wil, probeer dan gebruik te maken van details. De aandacht is zo makkelijker te verdelen. Combineer de kleuren van je jurkje met een kleine blazer en een grote clutch of tas. Je zou ook opvallende sieraden kunnen gebruiken zoals een lange ketting een armband, grote ringen en/of oorbellen.

Streep, stip of bloem
Met drukke prints moet je oppassen dat je jezelf niet over-the-top gaat kleden. Onthoud goed: Less is more. Probeer je print wat te verzachten met een basic pulleke over je kleedje. Zwart of wit zijn simpele kleuren die je outfit rustiger maken. En ow ja, make-up doet ook heel erg veel. Gebruik zachte kleuren zoals zalmroze.

Ben jij klaar voor een nieuwe voorjaarslook? Maak gebruik van deze tips en shop online zomerkleedjes om jezelf klaar te maken voor de eerste warme zonnestralen!

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.