1. Home
  2. Blog
  3. Trend report: 9x de leukste kleedjes met printjes

Trend report: 9x de leukste kleedjes met printjes

Door admin - dinsdag 26 februari 2013 | 13:56

Negen keer de leukste kleedjes met print

Ook aankomende lente kunnen de liefhebbers van printjes hun hart weer ophalen, want deze trend zet na de winter gewoon door. Niet alleen grafische prints, maar ook dierenprintjes en de combinatie van deze twee worden veel terug gezien in de mode vooruitzichten.

Meestal moet je wat durf hebben om voor een opvallend printje te gaan, maar het zorgt wel voor een unieke uitstraling. Printjes zijn er in alle vormen en maten, sommige zijn wat rustiger dan anderen, maar voor iedere persoonlijkheid is er altijd wel een leuke outfit met een print te vinden.

Trek je in de ochtend je stoute schoenen aan, dan ga je voor een luipaard print. Wil je graag een lieve uitstraling hebben, dan is de bloemetjesprint een goede keuze. Ben jij een mode prinsesje en loop je graag volgens de laatste trends, dan is een grafische print waarschijnlijk voor jou de beste optie.

Welke print je ook kiest, zorg ervoor dat jij je prettig voelt in je outfit. Want het gaat per slot van rekening niet om wat je draagt, maar om hoe je het draagt. Zijn printjes niet jouw ding, dan vind je op Kleedjes.be nog veel meer andere kleedjes.

Kleedje met bloemenprint

Bodyflirt € 29,99

Kleedje met grijze print

Closet € 59,95

Gekleurd kleedje

Deby Debo € 79,95

Zwart kleedje met witte print

Worn By € 59,95

Zwart-wit gestreept kleedje

Replay € 134,95 € 64,95

Roze kleedje

Rainbow € 27,99

Kleedje met print

Anna Field € 34,95

Gekleurd kleedje

Bonprix € 24,99

bloemen kleedje roze

Bonprix € 27,99

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.