1. Home
  2. Blog
  3. Rita Ora steelt de show in Antwerps design

Rita Ora steelt de show in Antwerps design

Door Dionne - maandag 26 oktober 2015 | 12:18

Rita Ora

Dat Rita Ora bekend is, is een understatement. De Britse is naast zangeres en actrice ook jurylid bij X-Factor in Groot-Brittannië. Tijdens de eerste liveshow afgelopen zaterdag droeg ze een prachtige jurk… van beginnend Vlaams ontwerper Casper Werner!

Populair kleedje
De rode lederen jurk met sexy split van de Britse superster was niet te missen. Zelfs de Britse showbizzmedia was onder de indruk van het opvallende kleedje: de Daily Mail heeft alleen maar lovende woorden over haar outfit. Ook bij modebloggers viel haar outfit in de smaak, en de foto die Rita Ora op haar Instagram plaatste heeft inmiddels meer dan 144.000 likes.

Pas afgestudeerd
Het lederen kleedje (shop er hier zelf een!) was eigenlijk bedoeld voor een fotoshoot in GQ Magazine. “De zending naar Groot-Brittannië geraakte echter niet op tijd, waardoor ze me terug contacteerden voor X-Factor,” vertelt een dolenthousiaste Casper Werner vanuit New York, waar hij stage loopt bij Oscar de la Renta. Het is ook niet niks: als pas afgestudeerde student van de Antwerpse Mode Academie verwacht je niet dat je ontwerpen door sterren worden gedragen. Wel vindt hij het jammer dat Rita Ora zijn naam niet noemt onder de Instagram-foto. Maar ach, hier zijn wij om het nieuws te verspreiden!

Lady Gaga
Het rode kleedje komt uit de afstudeercollectie van de designer, die gebaseerd is op de film ‘The girl on a motorcycle’ uit 1968. Vandaar dat de jurk ook een stoere biker-achtige look heeft. En dat viel ook in de smaak bij niemand minder dan Lady Gaga: zij droeg hetzelfde rode kleedje al eerder en plaatste er een foto van op Instagram (mét Casper Werners naam!). Ook droeg ze een stoer zeegroen jack uit dezelfde collectie. En daar mogen we als mede-Belgen hartstikke fier op zijn.

This is the face of an excited blonde New Yorker in Casper Werner.

Een foto die is geplaatst door The Countess (@ladygaga) op

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.