1. Home
  2. Blog
  3. Trend: Leer is hot!

Trend: Leer is hot!

Door admin - maandag 14 oktober 2013 | 15:01

We zien deze trend steeds vaker voorbij komen. De lederen kleedjes zijn een tikkeltje gewaagd, maar als je ze op de juiste manier combineert kan het ook heel mooi zijn. Daarom hebben wij wat tips voor je! Met deze tips is succes gegarandeerd en draag jij dat lederen kleedje opperbest. 

Less is more

Een lederen kleedje is best opvallend. Een echte eye-catcher zoals dat ook wel eens wordt genoemd. Daarom is het beter om de rest van je outfit een beetje rustig te houden. Denk hierbij aan een simpele zwarte panty met een simpel vestje en wat subtiele sieraden. Je wilt er classy uitzien en niet trashy.

Begin klein

Mensen zijn geneigd om leer te bestempelen met de term: ordinair of zelfs echt not done. Natuurlijk moet je jezelf niet in een leren catsuit gaan proppen, want dan heb je meer weg van figurant uit de nieuwe Batman film dan van een hippe fashionista. Ga voor een exemplaar met leren details als je niet meteen voor een kleedje helemaal van leer wilt gaan.

Zakelijk leer

Zelfs naar kantoor zou je een leren kleedje kunnen dragen. Combineer je outfit met een nette blazer en mooie pumps. Je zou zelfs een mooie parel ketting erbij kunnen dragen en je haar hoog in een knot. Hartstikke chique en alles behalve casual.

Tenslotte is het vooral belangrijk dat je je goed voelt in wat je draagt. Voel jij je als bambi op het ijs in een leren kleedje? Dan moet je het gewoon niet doen. Zelfverzekerdheid is een van de meest sexy eigenschappen van een vrouw, dus draag vooral wat jij lekker vindt zitten. Natuurlijk kan je het altijd eens proberen, hier zijn wat kleedjes die misschien toch wel eens heel leuk kunnen zijn! Laat je inspireren en probeer gewoon wat verschillende dingen uit. leren jurkjes

v.l.n.r. Guess – € 94,95, Silvian Heach – € 71,94, Guess – 134,95, Rainbow – € 34,99

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.