1. Home
  2. Blog
  3. Shopping: maxi jurken

Shopping: maxi jurken

Door admin - woensdag 31 juli 2013 | 09:20

It’s maxi dresses time! De zomer is het ultieme seizoen voor kleedjes maar tegenwoordig zijn dit niet alleen de korte varianten. De maxi jurk drukt haar charme eindelijk door; het heeft even geduurd, maar de jurk is populair geworden. 

We lieten je al eerder zien hoe je de maxi jurk kunt combineren en we stelden vorige maand een top 10 samen. Vooralsnog kunnen wij geen genoeg krijgen van deze fijne jurk! De jurk is op haar mooiste als je het gebruik van accessoires en sieraden minimaal houdt, laat de jurk stralen. Mooie schoenen en een goede clutch maken je outfit al compleet, handig toch?

Ben je bang dat je saai oogt of hou je van een edgy randje aan je oufit? Dan kun je kiezen voor een semi-transparante maxi jurk of een jurk met kortere voorkant. Zo ben je volledig bedekt, maar kun je toch wat meer van jezelf laten zien.

Maxi jurken online

Je kunt maxi jurken online shoppen via Kleedjes.be. Wij selecteren het aanbod van maxi jurken uit diverse webshops, dit scheelt jou dus heel veel zoekwerk! Op deze pagina vind je alle maxi jurken. Ben je op zoek naar een goedkope maxi jurk of naar een blauwe jurk van een bepaald merk? Je kunt ook filteren op prijs, merk en kleur!

Ben je op zoek naar een nette maxi jurk, dan kun je een kijkje nemen in het overzicht galajurken.

Welke is jouw favoriet?

Maxi jurken | Kleedjes.be

V.l.n.r: mint&berry € 69,95, Something Else € 119,95, Seafolly € 99,95, Gestuz € 269,95, Wesc € 34,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.