1. Home
  2. Blog
  3. Perfect zomeritem: spaghetti jurkjes

Perfect zomeritem: spaghetti jurkjes

Door admin - maandag 10 juni 2013 | 11:14

Eerder berichtten wij al over het halterjurkje als perfect zomeritem. Dit kleedje is zo geschikt voor de zomer omdat deze luchtig en vrouwelijk zijn. De jurkjes kun je zowel overdag al ‘s avonds dragen. Je kunt nog zo een kleedje aan je zomergarderobe toevoegen: het kleedje met spaghetti bandjes!

Spaghetti jurkjes zijn jurkjes met dunne ”spaghetti” bandjes. De jurkjes zijn uiterst zomers en voelen licht aan. In een kleedje met spaghetti bandjes kun je de dag doorbrengen om vervolgens door te gaan naar een feestje.

Spaghetti jurkjes combineren

Het kleedje is makkelijk te combineren. Je kunt het kledingstuk over je bikini aantrekken voor een dagje strand maar de dunste varianten kunnen dienen als onderjurkjes. Met pumps geef je de look een feestelijke twist, met slippertjes creëer je een beachy gevoel en met sandaaltjes een romantische touch. Je kunt alle kanten op met dit kleedje en dat betekent dat het item eigenlijk niet in je kast mag ontbreken!

Om jou te inspireren voor komende zomer hebben wij onze favoriete spaghetti jurkjes geselecteerd. Veel plezier met shoppen!

Spaghetti jurkjes | Kleedjes.be

Bodyflirt € 19,99, See u Soon € 29,95, mint&berry € 19,95

Spaghetti jurkjes | Kleedjes.be

Bodyflirt € 24,99, Even&Odd € 44,95, Even&Odd € 24,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.