1. Home
  2. Blog
  3. Special: Victoria’s Secret fashion show

Special: Victoria’s Secret fashion show

Door admin - donderdag 14 november 2013 | 15:04

De afgelopen dagen hebben we heel veel vrouwen in sexy lingerie voorbij zien komen. Instagram, Twitter en Facebook stonden namelijk allemaal in het teken van de Victoria’s Secret  fashion show die gister plaatsvond in New York. Alle bloggers, ontwerpers en modellen waren aanwezig bij dé show van het jaar. De hele modewereld stond op zijn kop, vandaar deze lingerie special.

Omdat iedere vrouw zich goed voelt in mooie lingerie hebben wij een aantal mooie negligés voor je gevonden. Zo kun jij jezelf en/of je partner verwennen met een mooi setje. Voel je zelf een Victoria’s Angel met deze mooie lingerie. Je kan natuurlijk ook je partner alvast een overduidelijke hint geven voor de feestdagen.

lingerie

v.l.n.r: Hunkemöller – €  33,95, Passionata – bh: € 45,95 slip: € 25,95 , Lascana – € 47,95

Om je even goed in de sfeer te laten komen, hebben hieronder alvast de highlights van de Victoria’s Secret fashion show van gisteravond. Modellen als Doutzen Kroes, Candice Swanepoel en Adriana Lima schitterde in de lingerieshow. De echte officiële uitzending is op 10 december, althans in Amerika. Wanneer de show in België wordt uitgezonden is nog niet bekend.

 Ga jij de nieuwe Victoria’s Secret fashion show bekijken? 

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.