1. Home
  2. Blog
  3. Tips: 10x waarom de herfst super leuk is!

Tips: 10x waarom de herfst super leuk is!

Door admin - dinsdag 08 oktober 2013 | 14:39

herfst tips

De herfst is nu zo’n kleine twee weken begonnen. De bladeren beginnen alweer te verkleuren en ‘s ochtends vroeg ben ik blij dat ik mijn dikke sjaal tevoorschijn heb getoverd. De een houdt van deze koude, kille dagen en de ander kan bijna niet wachten tot het voorjaar weer begint. Hoe dan ook, hier zijn 10 redenen waarom de herfst hartstikke leuk is!

1. De nieuwe herfsttrends! De mooiste kleedjes voor de herfst shop je natuurlijk hier op Kleedjes.be.

2. Geen vieze, enge insecten die naar binnen vliegen op het moment dat jij het raam even op een kiertje zet voor wat frisse lucht.

3. Het wordt weer eerder donker! Steek allemaal kaarsjes aan in je huis zodat het super gezellig wordt. Dat heb je de hele zomer namelijk niet kunnen doen.

4. Warme chocolademelk, cappucino’s en alle andere warme dranken kunnen weer gewoon besteld worden. Lekker met extra slagroom.

5. Alle goede series beginnen weer! Van ‘New Girl’ tot ‘Breaking Bad’. Je kunt elke week weer smullen van een nieuwe aflevering of natuurlijk wachten tot je in een keer het hele seizoen kan kijken.

6. Je kunt lekker de hele dag in je pyjama op de bank hangen, met een paar goeie films en een grote bak popcorn erbij ben je er helemaal klaar voor! Nodig je vriendinnen uit en maak er een ouderwetse ladies day van.

7. No more bad hair days! Met een mooie muts of klassieke hoed verberg jij je lokken gewoon. Haal die beanie maar weer uit de kast.

8. Ben je een keer tot lekker laat aan het stappen geweest, hoef je niet bang te zijn dat iemand je wallen ziet of nog erger: als je nog half aangeschoten over straat slentert op weg naar huis. Het is donker, dus niemand zal je herkennen.

9. Nu de bladeren weer van de bomen dwarrelen -of stormen- kun je weer een heerlijke boswandeling maken. Neem de hond mee en ga er lekker op uit!

10. De feestdagen komen er ook weer aan en wat is er nou gezelliger dan half november alweer een knusse kerstboom in je huis, sinterklaas snoepjes op tafel en champagne in de koelkast!

Wat vind jij fijn aan de herfst? Laat het mij weten in een reactie hieronder!

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.