1. Home
  2. Blog
  3. Tips om optisch slanker te lijken!

Tips om optisch slanker te lijken!

Door admin - woensdag 22 januari 2014 | 11:54

Ontevreden over uw gewicht? Niet zo gek, meer dan de helft van de vrouwen in België is ontevreden over hun gewicht*. We passen niet in ons kledij, lijken dik op een foto of willen ons graag wat sexyer voelen. Bent u één van deze dames dan hebben wij een goede tip voor u!

Nee we gaan u niet vertellen dat we een geweldig (crash)dieet voor u hebben gevonden want diëten maakt ons alleen maar ongelukkig. We laten u gewoon zien hoe het ook kan door een paar kleine veranderingen.

Tip 1: Draag hakken!

Niets maakt uw benen zo slank en lang als een goed paar hoge hakken. Des te hoger, des te beter, zolang u er maar wel op kunt lopen. Om de benen nóg langer te laten lijken kiest u voor schoenen in dezelfde kleur als uw broek of panty.

Tip 2: Show some skin

Het klinkt raar – dat snappen we – maar om minder groot te lijken moet u juist wat huid laten zien. Huid laten zien? Ja, huid laten zien. Hoe meer u probeert te verhullen en verstoppen onder stoffen en kledij, hoe ‘voller’ u lijkt. Oh en vermijd gelijk ook maar de oversized kledingstukken, deze maken ook optisch groter.

Tip 3: Focus op pluspunten

We hebben allemaal onze minpunten en pluspunten maar door de focus te leggen op uw pluspunten worden de minpunten ook minder aanwezig. Heeft u bijvoorbeeld een mooie taille? Draag dan een riempje in de taille om deze te benadrukken. Of bij een prachtig decolleté deze toch subtiel tonen.

Tip 4: Fake it till you make it!

Deze truc is de beste van allemaal en oh wat zijn we blij met deze ontdekking. Van jurkjes tot broekjes en topjes, met shapewear lijkt u meteen een paar kilo lichter. Heel Hollywood loopt al met shapewear onder de kledij dus waarom zouden wij het niet doen? Alleen jammer dat dit niet bestaat voor de armen.

* Bron: Nationale Dieetenquête 2014

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.