1. Home
  2. Blog
  3. TopVintage op Kleedjes.be!

TopVintage op Kleedjes.be!

Door admin - donderdag 20 februari 2014 | 17:35

Goed nieuws: na groot succes in Nederland en Duitsland kunnen we nu eindelijk ook vanuit België bij TopVintage shoppen! Dat moesten wij natuurlijk ontdekken en daarom vanaf nu ook de kleedjes van TopVintage op Kleedjes.be!

Mode komt altijd weer terug en daar weten ze bij TopVintage alles van. Met merken als Pinup Couture, Collectif Clothing, Miss Candyfloss, Vixen en Bunny in de collectie worden tijden herbeleefd. Tijden waarin iconen als Marilyn Monroe, Sophia Loren, Brigitte Bardot en Audrey Hepburn de stijl bepaalden.

Voor een cocktailfeestje, de zomermaanden of misschien wel naar kantoor, de retro kleedjes uit de jaren ’40, ’50 en ’60  zijn overal voor geschikt. De kleedjes hebben een perfecte pasvorm door de stretchy stoffen en benadrukken je vrouwelijkheid.

TopVintage is in een korte tijd zeer groot geworden en beschikt over de grootste en meest gevarieerde online collecties in Europa in exclusieve retro kleding. Met meer dan 40 verschillende merken kunt u bij TopVintage altijd vinden wat u zoekt.

De kleedjes van TopVintage zijn allemaal uit voorraad leverbaar en er worden elke dag weer nieuwe items aan toegevoegd. Bestelt u voor 15.30 dan worden de kleedjes dezelfde dag nog verzonden. Dus ga voor een sexy, lieve of rockabilly look en neem snel een kijkje!

Retro kleedjes | TopVintage

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.